asus rog serilerinden kullaniyorum ve tuf’u sana onermem ben alacagim zaman baya arastirdim ve eger oyun oynicaksan rog strix daha iyi ama butce sorunu varsa alabilirsin tuf guzel bence sadece bana uymuyordu
victus 3050 rtx olani diyorsan 3050 ve 3060 arasinda cok fark var ama tuf victusdan daha iyi su an sunulan seceneklerden tabi asus rogu tercih ederim ama tuf victusdan daha iyidir butce problemi varsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet alınabilir MSİ ve Asus zaten en iyi iki marka
Günlük kullanımda performans modda 6 7 saat çıkartır mı oyun oynamadan
Dediğini anlamadım 🤔
Demek istediğim günlük kullanımda 6 7 saat gider mi laptop şarjı
Şarjlı kullanabilirsin evet şarjsız 2 saat dayanıyor benim ki MSİ marka 2 saat sonra şarj istiyor oyun bilgisayarı olduğu için
Knk bu laptopta 90 wh batarya var günlük kullanımda oyun oynamadan 6 7 saat kullanım vermez mi
Link atsana bakayım bir, özellikler de kullanım süresi yazması gerekiyor 🤔
www.epey.com/.../...ng-a15-2023-fa507nu-lp052.html
5-6 saat dayanıyormuş
asus rog serilerinden kullaniyorum ve tuf’u sana onermem ben alacagim zaman baya arastirdim ve eger oyun oynicaksan rog strix daha iyi ama butce sorunu varsa alabilirsin tuf guzel bence sadece bana uymuyordu
Victus önerir misin
victus 3050 rtx olani diyorsan 3050 ve 3060 arasinda cok fark var ama tuf victusdan daha iyi su an sunulan seceneklerden tabi asus rogu tercih ederim ama tuf victusdan daha iyidir butce problemi varsa
Rog al. Tuf pek iyi değil.
Bütçe yüksek değil o kadar knk
Lenovo bak o zaman. Tuf'ta başın ağrıyabilir. Teknoloji şans işi gerçi ama. Dell'de iyidir bak.
32 k bütçe var şarjı günlük kullanımda uzun gitçek uzun vadede kullanmaklık bi laptop arıyorum
Tuftada 90 wh şarj var ve hafif olduğundan yöneldim
Lenovo'ya bak.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!