Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşımda eski bi monster var onda bile yağ gibi oynuyor sorun ne bu cihazda
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Monster daha kaliteli bir marka
Laptop oyunlar için değildir zaten gaming laptop diyerek süslüyolar
Geri verebiliyorsan ver. Şimdiden sıkıntı çıkarıyorsa hiç uğraşma. Monsterlara bak
Oha 15bin TL veriyorsan iPhone falan alsaydın keşke
Ama sanırım sen oyun bilgisiyari istiyorsun
iphone 13 pro max kullanıyorum zaten
yok oyunla aram yok Sadece 1 tane oyun oynuyorum oda nadiren işim intertle benin
Yok uok ben telefon demedim iPhone ninde bilgisiyarlari varya onlardan alsaydın keşke ben olsam öyle yapardım o kadar para veriyorsun sonuçta
İşte çeşitli programları kurmam gerektiğinden mac kullanamam windows ve linux işletim sistemi gerekiyor. Yoksa herşeyim apple marka zaten saatim tabletim telefonum vs.
Benimda bir telefonum var android
yahu ne nonanımını yazmışsın ne başka bişey. tuf serisinin bir sürü bilgisayarı var.
Pardon ya yukarıda birine cevap vermiştim 2 ay önce zaten 2 kişi yazmıştı bi kaç gün baktım yazan yok bende pek takmadım konuyu. FX506LH yazmışım aslında yukarda görmüşsündür diye sanıyorum zaten çoktan iade ettim. Monster abra aldım sorunsuz sıkıntısız şu an.
monster iyidir. senelerdir kullanırım.
Modeli ne?
FX506LH
8 GB RAM var oyunlar için dusuk kalabılır ve gtx 1650 çok performanslı bir ekran kartı degıl.
Nvidia deneyim masasından ekran kartı aktıf mı baktın mı hiç
8 değil benimki arttırdım Şu an 24 gb ram var evet büssürü ayar denedik yinede oynanmıyor ekran çok kalitesiz geldi bana iade edeceğim muhtemelen format attık tekrar denedik olmadı
Performansından memnun degılsen et tabı. En azından 1660 lı sistem bak bro. 1650 giriş sınıfında kalıyor