Gamer Sizin oyunu beğenmeme bahaneniz ne? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Elon Musk suç işlemeyi sevmediği için ilk görevden GTA 5’i oynamayı bırakmış. Bahanesi de ilk görevdeki polis memurlarını vurmak istememesi. Sizin sevmediğiniz bir oyunu bırakma bahaneniz ne? 😂 Sizin oyunu beğenmeme bahaneniz ne? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim bir bahanem yok oyun güzel keyifli ve eğlenceli 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oyunu beğenmeme bahane yok. yani bir oyun çok sıkıcıysa hikayesi çok kötüyse sevmiyorum ben hiç 1 0 Yorumla
Ben-Cansın Takip Et Xper 4 Yaş: 58 , eic 71% +1 yıl Yaaaa... yaşlandım demiyorda mırın kırın işte. 1 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Arabaları üst üstte dizdim hepsini patlattım 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Kim bilir ne kadar vergi kaçırıyor 😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim bir bahanem yok oyun güzel keyifli ve eğlenceli 😂
Oyunu beğenmeme bahane yok. yani bir oyun çok sıkıcıysa hikayesi çok kötüyse sevmiyorum ben hiç
Yaaaa... yaşlandım demiyorda mırın kırın işte.
Arabaları üst üstte dizdim hepsini patlattım
Kim bilir ne kadar vergi kaçırıyor 😃