Böyle çok hevesle alıp hevesimizin kursağımızda kaldığı çok oyun olmuştur. Aynı durumu seveceğimizi düşünüp boş yere para harcadığımız ve sonrasında öylesine oyun kütüphanemizde duran ve hiç sevmediğimiz oyunlarda da yaşamışızdır. Sizin de seveceğinizi düşündüğünüz ama sonrasında nefret ettiğiniz bir oyun var mı? Varsa hangi oyun? Nefret etme sebebiniz neydi?
Seveceğinizi düşündüğünüz ama sonrasında nefret ettiğiniz bir oyun oldu mu?
Ben normalde çok oyun oynarım oo yüzden illa olmuştur ama bir den çok olduğu içim isimlerini hatırlamıyorum ve bu arada online bir oyun oynayan falan varsa buraya yazsın belki beraber oynarız canım sıkılıyor 😂😂
Oldu adı neydi tam hatırlamıyorum 😅, epic games'in ücretsiz verdiği bı oyundu. Ama Max Payne'i hatırlıyorum. Severim diye oynamıştım ama yok sevemedim 😅😅. Nefret de etmedim ama çok sıkıcı gelmisti. Grafikten dolayı değildi ama, half life en sevdiğim oyunlardan 😅.
Vuruş hissini beğenmedim. Hikayesi iyi değil, sürekli baskın atıp, insanları öldürüyoruz ve oyun bu döngüde ilerliyor. John Seed'in 4 bölgeye giden kamyonlarının olduğu görevde ölünce araç vermiyor, şansın yoksa yoldan geçen araç bile olmuyor. Hikayenin başlangıcını Far Cry 3'den esinlenmişler. O yüzden pek beğenemedim.
2018 yılında çıkmış bir oyunun daha iyi olmasını beklerdim.