Gamer Merhaba oyun oynamak amacıyla kasa toplamak istiyorum lakin vatan bilgisayardan olması sart tavsiye edebileceginiz bisey var mı? İremklndr Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bütce henuz belli değil kart ile alinacak Bütceyi minimal tutmak istiyorum 15 18 arasi gibi Merhaba oyun oynamak amacıyla kasa toplamak istiyorum lakin vatan bilgisayardan olması sart tavsiye edebileceginiz bisey var mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İstanbuldaysan merter vatana git. Üst katta oem bölümüne git bütçeni ve yapmak istediklerini söyle onlar sana en makul kasayı toplarlar. 0 4 Yorumla İremklndr +1 yıl İzmir Yorumla Brooklyn88 +1 yıl İzmir'de de illaki aynı hizmeti veren büyük şubesi vardır Yorumla İremklndr +1 yıl Var vatan bilgisayar ama ben toplamamı yapayim sizce yoksa hazir kasami Yorumla Brooklyn88 +1 yıl Bütçe ile ilgili bir sıkıntın yoksa hazır almanı öneririm. Yorumla
Umut_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Vatan kazıkcı, taksitle alınca daha fena gecirirler internetten alman daha iyi kredi kartına peşin fiyata böluyorlar 0 9 Yorumla İremklndr +1 yıl İnternetten güvenilir olur mu hem montajlamayida bilmiyoeum yanii Yorumla Umut_22 +1 yıl Olur olur alacağın site önemli sadece Yorumla Umut_22 +1 yıl Seçenekleri var kurum ücreti ekliyorlar veya hazır sistemler var Yorumla İremklndr +1 yıl Internetten ya kirik bozuk gelirse aklimda bi suphe var Yorumla Umut_22 +1 yıl Şüphe falan olmasın iade edersin öyle bir şey olursa Yorumla Umut_22 +1 yıl Kargoyu açarken video çek kanıt olarak yeterli Yorumla İremklndr +1 yıl Anladim tamam dusunecegim tavsiye edecegin bi sistem var mı Anakart, ekran karti, islemci, ram, fan, ssd? Yorumla Umut_22 +1 yıl Onlardan pek fazla anlamıyorum ama oyunların sitesinde gerekli sistem gereksinimleri yazıyor ordan bak ona göre seç Yorumla İremklndr +1 yıl Tamam teşekkur ederim Yorumla
Soulforged Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl 15-18K gibi bir bütçe ile yeni oyunlarda güzel bir performans alacak bilgisayar toplayamazsın maalesef. 0 0 Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Turkiyedeki fiyatlari tam bilmiyorum ya 0 4 Yorumla İremklndr +1 yıl Dişardamisin Yorumla buraks134 +1 yıl Romayadayim Yorumla İremklndr +1 yıl Hmm anladimm keşke bende disarda olsam alim gücü zorluyor türkiyede Yorumla buraks134 +1 yıl Keske Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl işlemci ve ram önemli ram en az 16 gb olmalı 0 1 Yorumla İremklndr +1 yıl 8×2 ram 16gb olacak biliyorum Yorumla
KendiHalind_e Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bütçe nedir 0 5 Yorumla İremklndr +1 yıl Belli değil henuz kartla alinacak taksitli yani ama 15 18 arasi olabilir fc24 gta 5 oynatsin istiyoeum Yorumla KendiHalind_e +1 yıl Bence a Yorumla İremklndr +1 yıl A? Yorumla KendiHalind_e +1 yıl Az bütçe Yorumla İremklndr +1 yıl Sadece kasa icin iii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstanbuldaysan merter vatana git. Üst katta oem bölümüne git bütçeni ve yapmak istediklerini söyle onlar sana en makul kasayı toplarlar.
İzmir
İzmir'de de illaki aynı hizmeti veren büyük şubesi vardır
Var vatan bilgisayar ama ben toplamamı yapayim sizce yoksa hazir kasami
Bütçe ile ilgili bir sıkıntın yoksa hazır almanı öneririm.
Vatan kazıkcı, taksitle alınca daha fena gecirirler internetten alman daha iyi kredi kartına peşin fiyata böluyorlar
İnternetten güvenilir olur mu hem montajlamayida bilmiyoeum yanii
Olur olur alacağın site önemli sadece
Seçenekleri var kurum ücreti ekliyorlar veya hazır sistemler var
Internetten ya kirik bozuk gelirse aklimda bi suphe var
Şüphe falan olmasın iade edersin öyle bir şey olursa
Kargoyu açarken video çek kanıt olarak yeterli
Anladim tamam dusunecegim tavsiye edecegin bi sistem var mı
Anakart, ekran karti, islemci, ram, fan, ssd?
Onlardan pek fazla anlamıyorum ama oyunların sitesinde gerekli sistem gereksinimleri yazıyor ordan bak ona göre seç
Tamam teşekkur ederim
15-18K gibi bir bütçe ile yeni oyunlarda güzel bir performans alacak bilgisayar toplayamazsın maalesef.
İtopya'da 5600 ve 4060lı sistem var 18 19kya. Vatan pahalıdır
Turkiyedeki fiyatlari tam bilmiyorum ya
Dişardamisin
Romayadayim
Hmm anladimm keşke bende disarda olsam alim gücü zorluyor türkiyede
Keske
işlemci ve ram önemli ram en az 16 gb olmalı
8×2 ram 16gb olacak biliyorum
Bütçe nedir
Belli değil henuz kartla alinacak taksitli yani ama 15 18 arasi olabilir fc24 gta 5 oynatsin istiyoeum
Bence a
A?
Az bütçe
Sadece kasa icin iii