Bütce henuz belli değil kart ile alinacak
Bütceyi minimal tutmak istiyorum sadece kasa yani sizce bu oyunlrı oynatacak kasa?
Bütce henuz belli değil kart ile alinacak
Bütceyi minimal tutmak istiyorum sadece kasa yani sizce bu oyunlrı oynatacak kasa?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim tavsiyem kasa alma bence, bir ara bende kasa hastasıydım ama elektrik gidince çok büyük bir sorun oluyor şu an da çok iyi bir laptop a sahibim RTX 4060 ekran kartı işlemcisi i7 12650h ram 16 gb ssd 1 tb ve MSİ marka Almanya dan getirttim
1800 € yani 40 bin TL ye şimdi fiyatı yükseldi 54 bin TL ye
Elektik akimli Prizler var onu kullanmamissin kullansaydin kasa cop olmazdi aslinda
Neyse ne şimdi aldım 😂 her şeyi güzel bir şekilde oynuyorum ama kasanın içini temizlemek çok zor laptop kolay
Laptop oyun zevki verebilir vermez degil benim eski laptopum hp ydi 5 yıl önce almistik zula oynatiyordu klavye calisiyordu sonra klavye bozuldu siyah ekran verdi tamirciye gitti şimdide sukur yani ama oyun kaldirmaz sadece ihtiyaç görür istee onun icin diyorum ya kasa toplamak istiyorum diye monitor+fare+klavye var sadece kasa eksik babamda diyor 1 2 aya alirim ama bilmiyorum aklimda bi model cihaz yok henuz
Bence MSİ marka bilgisayar al sana yeter o
Laptop yani
Yok laptop deilde kasa toplamak istiyorum
Sen bilirsin 😂
Pekii tavsiye edecegin bi kasa yok ya sistem
MSİ marka bak onun da güzel kasaları var hazır sistem