Güncellemeler
+1 yıl
Bu konu hakkinda bilgisi olan birisiyle konusabilirmiyim?
Ana baba adı ve TC yi sansurledim yas dogrulayip sesli sohbeti açıyoruz bende doğruladim ama sonra pişman oldum her gün aklımda ya bir şey olursa diye ama roblox oyunu bu yani cok genel bilinen bir oyun olucaginida sanmıyorum olur mu aileme soyleyemiyorum ogrenseler nolucak bir şey yapabilirlermiki 18 yaşımdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önemli bilgilerin sansürlediysen sorun olmaz pek. Zaten birçok bilgimiz nete düştü geçtiğimiz yıllarda. Rahat ol ama bir daha bu tip şeyleri yapma.
Yok vallahi yapmam ama arka tarafinida gostermistim birsey olur mu QR kodu gibi birşeyde vardı birsey olur mu
O kod dediğin şey çip. Kişinin resmi, parmak izi ve diğer kimlik bilgileri de oraya depolanıyor. Diğer bilgilerini ele geçirseler bile bir şey yapamazlar ama yine de bir nüfus müdürlüğüne gidip yetkili birine sor, için rahat etsin.
Şuanda dışarı çıkamam ders calisiyorum cikarsam ailem suphelenir yani aileme soylersem kizarlarmi napmaliyim
Üni sınavı izin hazirlaniyorum bu yuzden salmazlar
Şimdi çık demedim zaten, uygun zamanda gidersin. Ailene bahsetmene gerek yok, bir sorun yaşamayacaksın kimlik mevzusundan ötürü. Yine do nüfus müdürlüğüne sorarsan için rahat olur diye dedim.
Ama yarın mutlaka nüfus müdürlüğüne git, durumu anlat, fikir al
Nasil eminsiniz soylermisiniz içim rahatlasin yani bilgilerimle gizliden birşeyler yapıp suç işleyip kimlikleri kullanırlardı ama bu oyun platformu böyle bir şey olucani sanmiyorum da işte kafamda on binlerce soru işareti var
suç işleseler bile ip adresinden senin yapmadığın anlaşılır. O anki konumun, suçun işlendiği yerin tespiti falan derken masum olduğun belli olur. Yarın nüfus müdürlüğüne git, soruları sor. Bilgilerde güncelleme yapılma şansı varsa güncelleme yaptır. En iyi yönlendirmeyi oradakiler yapar
Tamam çok sağolun
Önemli şeyleri kapattıktan sonra ne olacak?
Arka tarafinida atmistim QR kodu gibi bisey vardi kimlikte birsey olur mu
Pek sanmıyorum ama bir daha yapmazsanız iyi olur sizin için.
Hicbi sey olmaz canım
Mesaj atabilirsin
Takip ettim siz yazin yazamiyorum
Hiçbir şey olmaz ne olacak?
Kimlik numaranı versen bile hiç bir şey yapamazlar
mal. misin kizim neden versin gercek bilgiyi
Malim dayi has malim harbi malim cidden malim
gir bilgilerini degistir duzenle guncelle degisiyorsa
adın soyadın gözüküyorsa aileni bulurlar