Hayır okumuyorum. yani çünkü başkası beğenmemiş olabilir ben kendim oynayıp bakarım ama videolara mutlaka bakarım oyun nasıl oynanış iyi mi grafik nasıl diye
Alacağım oyun %95 ihtimalle çıkmasını beklediğim bir oyundur. Yine de yorumları okurum öncelikli olarak. Ama yorumlar ne kadar olumsuz olursa olsun, almama engel olmaz.
The turkey in anlamı hindidir bizi ayırmak için yurt dışında turkish denir turkey hindi anlamını taşır ve hindi kafalı bir karakterede the turkey denmesi normal bişi yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Hayır okumuyorum. yani çünkü başkası beğenmemiş olabilir ben kendim oynayıp bakarım ama videolara mutlaka bakarım oyun nasıl oynanış iyi mi grafik nasıl diye
Satın almakta karasız kaldığım bir oyun ise yorumları okumaya özen gösteririm. Hali hazırda istediğim bir oyun iste doğrudan satın alırım.
Evet, okuyorum, çünkü bazı oyunlar yanıltıcı olabiliyor reklamda Yandere Simulator oynuyor ama yükleyince çıkam başka bir şey.
Okuyorum. Steam yorumları hem çok komik hem çok yardımcı olabiliyor bazen😂
hayır ben pek oyun oynayan bir insan değilim zaten bir tek trendyolda ürün yorumlarını okurum 😀
Alacağım oyun %95 ihtimalle çıkmasını beklediğim bir oyundur. Yine de yorumları okurum öncelikli olarak. Ama yorumlar ne kadar olumsuz olursa olsun, almama engel olmaz.
Okurum. Satın almadan önce, yorumlar çok değerli benim için.
Sırf bu yorumlardan dolayı sağolsunlar, vantilatör almadım siteden. %99 u kırık geliyor bir şekilde.
Görsel ironi değilse benim de adım susablabiliyosun değil
İnternet üzerinden buldum bilmiyorum gerçek mi değil mi shshs
Ahahahaga
Oynadığım oyunlar böyle amatör ypımı oyunlar değil birçok profesyonel oyun içeriği için yayın ve tanıtım videosu çekiyor zaten bu daha iyi
Google play yorumlarında ya 18 yaş altı akraba evliliği düşük zeka veletler ya da 0 iq boş adamlar var o yüzden hayır.
Evet ama bir çeşit alışkanlık tadında. Okuduklarıma pek takılmam yani. Kendim tecrübe etmek isterim. :-)
Yorum yapanların zeka seviyesine güvenmediğim için YouTube san oynun inceleme videosunu izlerim.
söz konusu mobil oyunsa bakarım
The turkey in anlamı hindidir bizi ayırmak için yurt dışında turkish denir turkey hindi anlamını taşır ve hindi kafalı bir karakterede the turkey denmesi normal bişi yani
Hangi oyun bu ya
Genelfe video içerik izliyorum birde youtubeden inceliyorum
Google play yorumlarını okumak mı? Hayat o kadar da değersiz değil be abla
Sadece oyun için değil her konuda araştırma yapar puanına bakarım.
Evet genelde saçma sapan paraya dönüştürülmüş oyunların yorumlarına bakarım
Bazen okurum da.. şu yorumları yazan kişilerin kafadan lazım LWNDKWKDKWKDKWKD
Yok direkt indiririm oynarım
Evet p2w olup olmadığını yazıyorlar genelde
evet genelde okuyorum
oyun, film veya gidilecek yer. mutlaka okurum
Okumam..
Ah Şule üzümlü kekim
Evet okurum.
Hayır okumam 😄
İndirmeden önce herşeyin yorumunu okurum
Bazen okurum
Komik şeyler oluyor msjsjdd
Okumam kendim oynar kendi yorumumu yaparım.
Türkçe ağlıyor :/
Oyun oynamıyorum 15 yıldır
Hayır okumam çünkü bana göre iyi oyun olabilir
Yorumların harikalığı kdkdkckc
Evet yoruma göre indiririm hatta.
Hayır okumam denerim olursa olur
Okurum ama forum sitelerinde.
O ilk yorum ne yav ne kasapmış
yok direk oynar bakarim
Ben yorum okumaya bayılıyorum cok komik millet
Üşenirm ben ya
Okurum