Ben yorum yapıyorum tutamıyorum kendimi. İhtiyar ruhluları ve ihtiyar olmayanları yoruma alayım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadir Mısıroğlu seyrederken dinlerim dinlerim videonun müsait bir yerinde durdururum deftere notlarımı alır ve kendim o konuşmalara bir yorum getiririm.
Film seyrederken ve oyun videosu izlerken konuşmadan düşünceyle yorumlarım.12 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle.
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 29,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYani konunun ne olduğuna göre değişir. film dizi izlerken genelde hiç konuşmam sadece filme odaklanırım. ama mesela birileri konuşurken yine de araya girmem dinlerim sadece. zaten pek konuşkan değilim
00 Yorumla
+1 yılBeraber izlediğimiz kişilerin dikkatini ve seyirini bozmayacak ölçüde yorumda bulunurum.
133 Yorumla- +1 yıl
Gayette olağan bi durum bence.. Sessiz sessiz öylece izlemek ne bileyim bişeyi sadece yapmış olmak için yapmak gibi
- +1 yıl
Evet kendini veren insan illaki küçücükte olsa bir yorumda bulunur.. Bazen sinemada bile arkadaşlarla fısıldaşırsın ben bunu yaşadım 🤭😄
- +1 yıl
Aynı ekipteniz o zaman benimde öyle bi tayfam var çünkü😅özelliklede korku filmlerine gideriz 😄
- +1 yıl
O zaman komedide buluşuruz 😄diğer tarzlar çok nadir bende yoğunluk ikisinde 🙃
- +1 yıl
Ülkece bambaşka bi mizah boyutundayız zaten😄😄izahı olmayan şeylerin mizahı olurmuş ya.. Tam öyleyiz.. Var gülünesi şeyler 😅
- +1 yıl
Eski yeni yerli yabancı farkeder mi 🙂
- +1 yıl
Öfke kontrolü
In going style
Aklıma ilk bunlar geldi aslında sevdiğim bi kaç tane daha geldide komedi değil mesela "yukarıda görüşürüz" Diye bi film vardı çok güzeldi.. The perfect storm çok beğenmiştim meslekten dolayı ilgimi çekmişti 😀sen sevmeyebilirsin.. Ama bunlar hep eski ya onuda farkettim şu an.. Ben zaten zaman geçtikçe kalitenin düştüğüne inananlardanım 😄😄
- +1 yıl
Ben aklıma geldikçe buraya yazarım bakarsın denk gelırsen 🙂ve bu arada yazınca filmleri düşününce dram felanda izliyormuşum onu farkettim aklımda kalanlardan 🤭😄Türk sineması seversen onlarda da eskileri öneririm güzel eserler var
- +1 yıl
O yukarıda görüşürüz dediğim hafiften öyle.. Onu beğeneceğini düşünüyorum seni tanımasamda çünkü tüm arkadaşlarım beğendi 🤭🙂 martılar açken diye bir Türk filmi var ağır dram o 🤭ama ben başarılı bulmuştum..(biraz küfür içerir ama öyle recep ivedik tarzında değil) dram komedi karışık kadir inanırın komiser şekspir var rahmetli özkan uğurda oynuyor.. Böyle aklıma geldikçe yazarım ben birden gelmiyor hepsi 😅😅
- +1 yıl
Estağfurullah ne zahmeti rica ederim umarım beğenirsin 🙂aslında hepsi de eski ama 🤭
- +1 yıl
Biraz retrocuyum oda yansıdı bolca şu an 😅çok iyi anlıyorum şöyle gerçekten kaliteli yeni bişey olursa ricam sende burdan bana öner🙂✨yeniler en başta dediğim gibi yapmış olmak için yapılmış gibi geliyor bana sarmıyor pek 🤭🙂
- +1 yıl
Çok memnun olurum 🌸✨%1 i bulmakta iş işte 🤭😄😄
- +1 yıl
Evet o yüzden çok Türk komedi filmi izlemiyorum😄😄insanların sokaktaki duyduğu küfürü ünlü birisi edince gülmeleri garip geliyo bana 😄😄😄
- +1 yıl
Günaydınlar ✨hayırlı bir gün dilerim öncelikle 🌸aynen dediğin gibi ama bir elin parmağını geçmez öyle sanatçılarda.. Artık film çekmek moda olduğu için her fenomen her youtuber film çektiği için kalite bu hale geldi 🥲😀kusura bakma çenem açıldı senide baya baya lafa tuttum burada ben 🤭
- +1 yıl
Hoş sohbetin ve nezaketin için ben teşekkür ediyorum 🌸✨
- +1 yıl
İyi akşamlar ✨teşekkür ederim🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yani. normali bu değil mi zaten. diğer insanlar susup mu izliyorlar aa yoo yoo olamaz:D. konuşmadan yorum yapmadan izlediğim film film değildir.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
38Cevap
+1 yılİçimden belki birkaç yorum yaparım fakat öyle çok sık değil. Genelde bir film-dizi izlerken pür dikkat izlerim. Dikkatimi dağıtmamaya çalışırım.
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılNe izlediğime göre değişir ama genelde sessizce izleyip, sonrasında yorumlamayı sevenlerdenim ben.
17 Yorumla- +1 yıl
Seni tanımak güzeldi. 😅🤦♂️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
- +1 yıl
Kısa ama anlamlıydı. 😅😂
- +1 yıl
Hem belki izin verirsen tanışırız :-)
- +1 yıl
Neyi hatırlamıyorsun?
Tanışmak için diyorum, senin izin vermen gerekli.. Eğer izin verirsen tanışırız. Daha hatırlanacak bir şey yok. :-)
+1 yılYalniz izliyorsam evet durdurup müdahale ettiğim bile olur başkasıyla izliyorsam yapmamaya çalışıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Mecbur :D başkası yapsa çok rahatsız olurum kendim de yapmıyorum başkasına 😊
- Diziler & Filmler konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılSadece yorum mu birde bazen bela okuyorum 😂 filmin nasıl etkisinde kalıyorsam artık 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben işte 😂😂
+1 yılFilm açtığımda filmi bitiremiyomki yarım yamalak izliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Odaklanamıyorum evet
Çenem durmaz hiç. Fikir yürütür, kafamdan yazar çizerim sürekli.
11 Yorumlayorum yapmam da "yuh, oha, wow" gibi tepkiler veririm :D
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYoutube evet dizilere sahne dakikasini yazarak yorum yazıyorum seviyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Benim😀dakikalara yorum yazmak oraya vurgulamak insanlarin gelip o dakikaları açıp bana katılmaları ilgi var😀
- +1 yıl
😀rica ederim
+1 yılEvet ya dayanamıyorum, hemen ama öyle olmaz ki, üff çok hoş yahu falan diyorum. Bu yüzden sinemada epey zorlanıyorum çünkü konuşunca diğerleri de duyuyor rahatsız oluyor vs.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 805 cevap paylaştı. Ay film mi izliycez seni mi dinliycez kızım bi sus yaa
Demiyorlar mı11 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. İzlediğim şey bittikten sonra konuşmayı tercih ederim.
10 YorumlaEvet, ahahahah😂😂 oda arkadaşımın en sevmediği şeydir. Bu sebepten hep bana kızardı.
10 Yorumla
+1 yılAz da olsa yaparım tabi. Ama filmin önemli anlarında değil de böyle işte, " izlemesem bir şey kaybetmem sahnelerinde" olur bu da. :D
00 YorumlaHayır sessiz kalmayı daha uygun buluyorum
10 Yorumla
+1 yılGenelde sesizce izlerim yani izlediğim bir şey ise. Birisi sorarsa ancak
00 Yorumla
+1 yılBu istemsiz oluyor cidden sonra bir de kendinin ne yaptığına bile bakıyor insan 😅
00 YorumlaBen çok sessiz olurum hiç yorum yapmam, sadece çok komikse dayanamam. :D
00 Yorumla
+1 yılkonismaktan izleyemiyorum bile
11 Yorumla
+1 yılEvet ahsksjsms
11 YorumlaYok yapmam odaklanamam
13 YorumlaO kadar yaşlanmadım daha ya
11 Yorumla
+1 yılHemde nasıl dizi falan izlerken dayanamim
13 Yorumla- +1 yıl
Ben huylarına dizi ızlerken hep bugün mesela kirli sepetı ızlerken
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 yıldır konuşmuşsun biraz sus.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendince aksiyon katıyosun filme sanırım yorumdan kastın o
Cevap sahibi+1 yılFilm esnasında yanağı sıkılmalık kızlar olur ya sen onlardansın o zaman
Cevap sahibi+1 yılBiz sıkmayı tercih edenlerdeniz yorum yaparsın sonra sana bakar yanaklarını çekeriz
İçimden çook gelir. 😄😄
10 Yorumla
+1 yılFilmle ilgili evet... Onun dışında konuşanları sevmem
10 YorumlaYapıyorum bunu
10 Yorumla
+1 yılEvet konuşabiliyorum bazen.
10 YorumlaYaparim, açık ve net bir şekilde
10 Yorumla
+1 yılHayır sessizce izlerim
10 Yorumla
+1 yılBen de konulup yorum yaparım
10 YorumlaPür dikkat izlemeyi severim
10 Yorumla
+1 yılOhooo ayni anda 40 iş yaparim. ben
10 Yorumla
+1 yılHayır aksine biri konuşunca sinir olurum
10 YorumlaKorku filminde yiyorsa konuş 😅🤣
11 Yorumla
+1 yılFazlasiyka
14 Yorumla- +1 yıl
Ay merci kiz
- +1 yıl
🩷
+1 yılSen sinemaya gitme garanti kovulursun
04 Yorumla- +1 yıl
ya da tam tersi evde kalabilirsin bu huyun sebebiyle şahsen bana feci itici gelir
- +1 yıl
Senaryoyu birisi yazar ama gerçek gibi tepki göstermek c@hilliktir
Anane ler yapar onu genelde ama sen bilirsin
04 Yorumla
+1 yılFilim izlemenin tadı olmuyor
00 Yorumla
+1 yılAtar tutarım kafamda.
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
hiçte sevmem yorumlanmasını00 Yorumla
+1 yılAsla yapanıda gırtlaklayasım gelir🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılEvet yapıyorum bunu
10 YorumlaElbette
11 YorumlaBazen oluyor
10 YorumlaEwet
10 Yorumla
+1 yılHayir
10 YorumlaHayır konuşmam
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 624 cevap paylaştı. Survivor izlerken tv ile konuşan tanıdiklarım var
00 Yorumla
+1 yılevet
15 Yorumla- +1 yıl
özellikle türk dizilerindeki saçmalıklara aşırı yorum yapıyorum ben
- +1 yıl
yani her türden o an gördüğüm veya duyduğum şeye göre değişiyor veya birisi bişey söyleyecekse tahmini ne söyleyeceğini söyerim
- +1 yıl
yani bence de :D
+1 yılKonuşurum
00 YorumlaPek değil
00 Yorumla
+1 yılÇok nadir
00 YorumlaHayır.
00 YorumlaBizim milletin görüşleri pek ilgimi çekmiyor
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaparım
00 Yorumla
+1 yılİzlemek yeterli
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılSöverim bne
00 Yorumla
+1 yılafarın sana
00 YorumlaKonuşurum
10 Yorumla
+1 yılHayır yapmam
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi