Gamer Hangi oyuna para verip pişman oldunuz? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hevesle alıp sizi hâyâl kırıklığı yaratan oyun var mı? Güncellemeler+1 yıl Last of us 2 cidden benim için çok büyğk hâyâl kırıklığı çok büyük hemde. Güncellemeler+1 yıl Çıktığı yıl 500 lira idi o zamanın 500 lirası servetti. Hangi oyuna para verip pişman oldunuz? Cevapla Oyun Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk oyununa 🤭 hepimiz ölümüne harcayıp sonra harcanmıyir muyuz 1 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Oooo güzelmiş bu 😂 Yorumla kahvefincani828 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Oyunlar aldım ama pişman olmadım ama zamanında bir oyun içi bir şey almıştım. Sonra demiştim la niye boşa para verdik demişliğim var :D 0 0 Yorumla
OsmanAT Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Age of history 2 mobil hoi 4 sandim bosa gitti para 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiç oyun satın almadım 😄ama güzellik işlerine bu ara çok yatirdim birsz pismanim 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Para verip de pişman olduğum oyun yok 1 0 Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Cyberpunk 2077 0 3 Yorumla anominkllanıcı +1 yıl okadar kötü bir oyun mu Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Katılıyorum bu yoruma ben o da hâyâl kırıklığı. Yorumla İsaCetnky +1 yıl Kanka berbat bi oyun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk oyununa 🤭 hepimiz ölümüne harcayıp sonra harcanmıyir muyuz
Oooo güzelmiş bu 😂
Teşekkürler
Oyunlar aldım ama pişman olmadım ama zamanında bir oyun içi bir şey almıştım. Sonra demiştim la niye boşa para verdik demişliğim var :D
Age of history 2 mobil hoi 4 sandim bosa gitti para
Hiç oyun satın almadım 😄ama güzellik işlerine bu ara çok yatirdim birsz pismanim
Para verip de pişman olduğum oyun yok
Okey verdiğim para boşa gitti
Cyberpunk 2077
okadar kötü bir oyun mu
Katılıyorum bu yoruma ben o da hâyâl kırıklığı.
Kanka berbat bi oyun
Olmadım.
Witchher
Roblox 🫠
Limbo
Para vermedimm
NBA 2K23
Pixark
Fifa 23
Silent hill 2