3 aydan 3 aya 60 küsür yatıyorum o da biraz görsellik için. Eskiden ayda 1000lere vuruyordu bu rakam pişmanlık hissi oluyordu 5 dakika sonra geçiyordu ahahaa. Sizler oyunlara para yatırdığınızda pişmanlık hissi yaşıyor musunuz?
Aman allahim 🤦♀️ Arkadaşım annesine doğum günüm yaklaşıyor dediğinde; yaptığı hatayı. kadinin yüzüne vurmasana demistim.. o da bana başına gelsin şu söylediğin olay demişti... hassas noktam alfooo yaptığım hatayı yüzüme vurdun şu an 😂😂😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Malesef ya malesef malesef... Tutamıyorum kendimi. bu konuda ya🤦♀️
bir mobil oyuna yatırmıştım 3 yıl boyunca. Ancak geçtiğimiz ay hesabım hiçbir gerekçe gösterilmeden banlandı. Ne hack ne wt hiçbir şey yapmama rağmen durup dururken banladılar ve senelerce verdiğim emek boşa gitti. Tabiki de bin pişmanım. Bir daha da asla yatırmam. Senelerce verdiğim tüm para ve emek hiç oldu.
Oldum çünkü bir hevesle almış oluyorum onları ve biraz geçtikten sonra geçiyor hevesim. Başka bir şey istiyorum sonra, onuda alıyorum. Böyle böyle bir üsür alıyorum, en sonunda hiç olmasa da olurmuş diyorum. İyice düşünmek lazım. Zaten pahalı geliyor artık böyle küçük şeyler bile almak.
En son bir ay içerisinde 2.000 falan mı ne yatırmıştım sonra da pişman olup oyunu bıraktım dsfhfsdh Hesabımı falan sattım.. Çok şükür şu an mutluyum dsghdf
Şimdi oyunlara para yatırmıyorum fakat eskiden oldukça fazla yatırırdım bunun pişmanlığını yaşıyorum açıkçası. Stardolla 1000 küsür yatırmışımdır belki de daha fazla. Tasarım işleriyle uğraşıyordum o zaman hey gidi günler hey
Dün Steam'de The Bus oyununu 59 liraya almıştım. Hiç bu kadar pişman olduğumu hatırlamıyorum. Neyse ki iade ettim de o parayla daha faydalı şeyler yaparım.
Bilakis hiç te pişman olmuyorum karıya kıza hava atmak için harcayacağıma oyuna atar kostüm falan alırım daha iyi... Parayı harcayabileceğiniz en iyi yerdir oyunlar
mobil oyunlara çok pişman oluyorum ya. bir tane adını vermek istemediğim oyuna 2 günde 8k yatırdıktan sonra yabancılar gelerek beni geçip vurdular :D kaleme kaleme
Metin2 ye yatırırdım ama paranın kat ve katı çıkardı oyun dışı item (oyun eşyaları) satardım sonradan çar ban yedi yakalandım oyun dışı ticaret yasak dahada oynamıyorum csgo pes2021 falan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onun için bol takipteyim istediklerime karşı. Oynanmıycaksa da 2 saati geçmeden iade ederim zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tam bir salk turnusolu bu oyunlar. kerizleri iyi sağıyorlar.