Polonya'dan bir kişi bu.. Aralıksız 453 gün 15 saat Football Manager oynamış :D ben 1 saat oyun oynasam sıkılıyorum fdghj

Polonya'dan bir kişi bu.. Aralıksız 453 gün 15 saat Football Manager oynamış :D ben 1 saat oyun oynasam sıkılıyorum fdghj

Bu haberi gördüm bugün fakat aralıksız kelimesi yanlış kullanılmış çünkü 453 gün aralıksız dersen 24 saatin hiçbir anında bilgisayardan kalkmadan oynaması gerekir ki bu biyolojik olarak mümkün değil ve bilgisayar başında 1 ay kalkmadan oynayıp ölen sayısı çok yüksek.
Muhtemelen her gün oyuna belirli saat süreyle girmiş ve 453 gün boyunca bunu tekrarlamıştır.
Haberde yanlışlık var. 453 gün uyumadan yemeden içmeden tuvalete gitmeden yaşayamazsınız arkadaşlar insan anatomisine aykırı.. Bilim dünyasında 1 sene uyumadan yaşayan insan hiç duymadım mesela. Tamam bende bilgisayar oyuncusuyum ama gerçekçi olalım. Gamerlar beni anladı.
Aralıksız 453 gün oyun oynamadım belki ama yazılıma geliştirici olarak giriş yapmaya karar verdiğimde aralıksız 453 gün okuma, pratik ve geliştirme yapmışımdır, yapabildim ki bugün yazılım dünyasında ileri uzmanlık düzeyinde bilgi ve fikir sahibi olabildim.
Cevap
53Cevap
Benim rekorum sanırım 8 saatti. gece boyunca oyun oynamıştım diye hatırlıyorum
Benim rekorum bir gün içinde 9 saat di 😄 evden çıkmazdım oyun için 🙁 ama şimdi öyle değilim 😊
Sherwood Dungeon oyunu 12 saat oynamışımdır. Çok hoşuma gidiyordu küçükken. Ayrıca aralıksız olduğuna inanmıyorum. İnsani ihtiyaçların da karşılanması gerek bir yerde.
16 saat Bannerlord oynamışlığım var, hayatımı bitirecek potansiyele sahipti neyse ki çabuk sıktı
10 saat oynamışlığım vardır da. Hiç dışarı çıkmadan yatip kalkıp oyun oynayacak insan nasıl olabilir ilginç durum.
Onaltı yaşından sonra oyun oynamadım desem yeridir. Evde konsol var ama elimi sürmem gibi bir şey. Sadece Netflix ve interneti için kullanırım.
Öyle bir şey imkansız. Ben lise yıllarımda uykusuz oyun oynamaktan okula gittiğimi bilirim ama gel bir de bana sor😃 okuldan geldiğimde yatmaya yer arardım.
Benim oynadığım oyun bu ahahahahha football manager manyağıymış reis oynayan bilir. Bende 3-5 saat gömüyorum maalesef bağımlılık yapıyor.
ᥒᥱ gᥱrᥱk ᥎ᥲr? ᑲᥱᥣkі 1 һᥲ𝖿𝗍ᥲძır ᥲrᥲᥣıksız ᥆ᥡᥒᥲძığım ᥆ ძᥲ 𝗍᥆⍴ᥣᥲsᥲᥒ 6 sᥲᥲ𝗍 ᥡᥲ ᥆ᥣᥙr ᥡᥲ ᥆ᥣmᥲz
Facemoji keyboard klavyesinden
Çip mi takmışlar ne yapmışlar nasıl dayanmış aralıksız
En fazla 2 saat oynarım ben
Adam o kadar yalnızmış bee 😅 insan bi nefes alır 😅
Dayı kızsızlıktan kafayı bozmuş. Erkek kardeşim bundan daha beter
Aralıksız 11 saat cs go oynamışlığım var. Tek başıma değil tabi, tek olsam maks 3 saat.
Aralıksız mı? Yanlış öğrenmişsin, bu işin uykusu yemeği var sıçması var, ne aralıksızı lan
Oha ayağa kalkmasa ölür kanlar ayağa geldiği için bi bit yiniği vardır onda
en fazla kapatmamıştır oyun.. başından kalkmamazlık yapamaz. polonyalı.
4000 saat archeage achivement var saygılar 🫡
Tek oturuşta 3 saat 20 dakika oynayarak rekor kırmıştım.
Araklıksiz nasıl oluyor adam çökmese bilgisayar çöker 😄
benim en fazla 1 saat daha fazla oynayamam. :D
Baş ağrısından oynayamam. Normal şartlarda o kadar saat oyun oynayamazsın ki.
Ne yemiş ne içmiş, yediklerini nasıl çıkarmış, hiç banyoya girmemişmi vs.
Football manager oynanır günde 15 saat bence sorun yok
Hiç uyumadan 60 küsür saat oynamıstık bi arkadaşla PC de
benim bu ya menejerde 2100 yılına geldim neredeyse :)
Toplam oyundaki oyun süresidir o yoksa aralıksız imkansız bence. Eğer öyle ol saydı ih titacla ihtiyaclarını nasıl giderecekti? ?
Manyak bu adam çok net kafa gitmiş
İşsizliğe bak qq yazık giden o kadar zamana
Saçmalık başka bir şey değil
Aaaaq çok büyük bir başarı
geceden sabaha birkaç kere
Aptalca ve bOS en fazla yarım saat
Hiç oyun oynamıyorum inan ki
Ne rekoru bu bağımlılık
bilgisayar mı dayanır buna be
FM de oynanır ama ya :)
Hayatsızlık rekoru herhalde
Millet kafayı yemiş mk
Aşk meşk hepsi palavra, FM'dir gerçek sevda...
İyi pok yemişç
Nerede o vakit ve para bende 😂
Aralıksız nasıl oynamış 😂
Akıllarda tek soru. Nasıl tuvalete gidiyordu.😂
Yakında organları iflas ederse görür
İşsiz birisi kendisine meşgale bulmuş 😄
ne sacma sey uyumamis mi
Fm candir bende oynuyorum çok bagimli
Sen nasıl gamersın ya 😅
link atabilir misin?
45 dakika filan
En sevdiğim oyun bee
10 saat
Oha yani
Ne boş insanlar var
Boş desiğin adam oturduğu yerden para kazanıyor:)
453 gün oturup oyun oynarsan 40 ından sonra 70’inde olursun
İnşaatta tüm gün amelelik yapmaktan asgari ücretle çalışmaktan iyi olduğunu düşünüyorum
@İstanbulzede06 bu amelelerin derdi
Ve asgarîyle çalışanların
@İstanbulzede06 onu da oy verenler düşünsün
Kim seçilirse seçilsin asgarîyle çalışan bir tayfa olacaktı ki şu an mantıksız konuştun
hayatı yok sanırsam
Calismiyor mu bu
1 saat bile oynamam
Ohaa
Ölmemiş yani ha
Boş zamamı çokmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?