Merhabalar,
Güzel bir oyun bilgisayarı topladım ve eski oyunları oynayan birisi olarak, bu mekaniklere alışmak zor mudur? Önerileriniz nelerdir? Temel hareketleri ve komboları öğrenmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca, bloklama ve savuşturma yeteneklerini geliştirmek için ne yapmalıyım? Zamanımın sınırlı olduğunu düşünerek, oyunlardaki becerilerimi nasıl geliştirebilirim? İyi bir oyuncu olmak için hangi adımları takip etmeliyim?
İyi bir sistemim yoktu, i3 işlemcili 4 GB ram'li bilgisayar ve sata mekanik harddiskle sinirlerim bozulmuştu, keyif alamıyordum. Şimdilerde paraya kıyıp işlerimin yanında az da olsa keyfimize bakmak için güzel bir oyuncu ve iş bilgisayarı topladım. Hem keyifli bir oyun ortamı oluşturmak hem de arkadaşlarımızla kaliteli zaman geçirmek için çaba harcıyorum. Ancak, eski oyunlardan gelen biri olarak, bu yeni mekaniklere alışmak zor olabilir diye düşünüyorum.
Bu konuda önerilerinizi merak ediyorum.
Zamanımın sınırlı olduğunu düşünerek, oyun becerilerimi geliştirmek için etkili bir plan yapmam lazım. İyi bir yayıncı ve oyuncu olmak istiyorum. Deneyim için sağlam önerilere ihtiyacım var.
BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ
ASUS PRIME Z690-A DDR5 6000Mhz (OC)
Intel Core I9-12900K 1700
Msı Geforce Rtx 3070 256 Bit 8 GB ( Darboğaza Sebep Oluyormuş, Bilmiyordum )
G. Skill Trident Z5 RGB 64 GB – 2X32
Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000 2X1TB
ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
Arctic Liquid Freezer II 280 Sıvı Soğutucu
Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne