Yok anlamıyorum karakterin aynısı karşımda ama aynı hareketleri yapamıyorum yeni yeni alıştığım için de olabilir ama kombinasyonları tam bilmiyorum bir türlü.
Mortal Kombat arcade modda savunma taktikleri verebilecek var mı?
Hayatım boyunca en sevdiğim oyun oldu. Hala da oynarım. Taktiğin şu olsun karşı rakibin üstten mi yoksa alttan mı saldıracağını iyi tahmin etmen gerek.
İşte onda zorlanıyorum bende, çok keyifli ama mesela modda oynarken çoğu karakteri yeniyorum diyelim barakayı seçtim karşıma baraka gelince karakterde olan gücü benim karakterim yapmıyor bütün kombinasyonları bilmediğim için sanırım ama dediğin gibi yapıp antrenman yaparım
oyunun kombine hareketleri oyunun içinde veriliyor zaten dövüşteyken oyunu durdur pause yap yani pause menüsünde move list seçeneğine gel orada karakterin hareketlerini göreceksin
Hey dostum, Mortal Kombat oynarken savunma yapmak gerçekten önemli. Karşındaki rakip senin hareketlerini bileceği için dikkatli olmalısın. Blok yapmayı unutma, bu işin temelinde blok var. Blok tuşuna basılı tutarken rakibini gözlemle ve onun açığını yakalamaya çalış. Zıplayarak saldırılardan kaçınmak da işe yarar. Eğer karakterini yeni oynuyorsan, antrenman modu seni kurtaracak. Kombinasyonları orada rahatça çalışabilirsin. Attack Vector yaparken savunmanda bir açık olmasın, hızlı ve etkili ol. Son olarak, reflekslerini geliştirmek için bol pratik yapmalısın. Keyifli oyunlar! 🎮👊