Gamer Oyun oynarken içtiğiniz bir içecek mutlaka yanınızda bulunur mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken içtiğiniz bir içecek mutlaka yanınızda bulunur mu 🤔#Gamer Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🥳 Teşekkürler @İlginfulyaa abla 😊 Oyun oynarken içtiğiniz bir içecek mutlaka yanınızda bulunur mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet kola içiyorum ya da kahve 1 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kola ya da soğuk diğer asitli içeceklerden yeterli. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Knight online oynarken 2 redbull içerdim üst üste. sabaha kadar cz yapardım. Ne s@l@kmıştım @q 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Enerji içeceği , soğuk kahve iyidir 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Limonlu soda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet kola içiyorum ya da kahve
Kola ya da soğuk diğer asitli içeceklerden yeterli.
Knight online oynarken 2 redbull içerdim üst üste. sabaha kadar cz yapardım. Ne s@l@kmıştım @q
2,5 Litre Kola erzağım yanımdadır.
Enerji içeceği , soğuk kahve iyidir
Yanımda su bulunması yeterli
Limonlu soda
Kahve içerim
Kola çok iyi gidiyor
Su ve bira.
Bulunur su
Çoğu zaman evet