Gamer Oyun oynarken güzelliğinize/yakışıklılığınıza önem verir misiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken güzelliğinize/yakışıklılığınıza önem verir misiniz 🤔#Gamer Güncellemeler+1 yıl SüreS içi teşekkürler @Bgyontar 😊 Oyun oynarken güzelliğinize/yakışıklılığınıza önem verir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır vermem 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kamera falan açmıyorum saçımı toplar direk girerim oyuna, bazen ses açtığım oluyor o kadar. 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yayın yapmıyorum neden önem vereyim. :D don atlet giriyorum oyuna :D 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her an önem veririm :D 1 0 Yorumla
Gizliüye1616 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben tek oyunda değil günlük hayatta da önem veririm 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Önem vermesem de ben güzelim ki : )) 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Tabi giyinir süslenir öyle oynarım oyunumu 😌💅 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oyun oynarken kim görecek de önem vericem aman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır vermem
Kamera falan açmıyorum saçımı toplar direk girerim oyuna, bazen ses açtığım oluyor o kadar.
Yayın yapmıyorum neden önem vereyim. :D don atlet giriyorum oyuna :D
Her an önem veririm :D
Ben tek oyunda değil günlük hayatta da önem veririm
Önem vermesem de ben güzelim ki : ))
Tabi giyinir süslenir öyle oynarım oyunumu 😌💅
Kamera açmıyorsam önem vermem.
Hayır pek değil
Oyun oynarken kim görecek de önem vericem aman
Fotodaki kiz cok iyi
Kimse görmediği için problem yok 🙃
Her zaman dikkat ederim
hayır