Gamer Fifa 23 indirime girmiş, sizce alınır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Online maç yapmak istiyorum, kutu falan açmak istiyorum, hiç denemedim Güncellemeler+1 yıl Gncl Fifa 23 indirime girmiş, sizce alınır mı? Cevapla Fal Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben olsam alırdım büyük indirim yapılmış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2024 cikacakmis Yorumla Mario45 +1 yıl 4 ay kadar var çıkmasına. Hem çıktığında 1000 TL gibi bir fiyatı olur tahminimce Yorumla Soran +1 yıl Gene alamam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bence al iyi oyun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama parası çok işte
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Güzel indirim yapmışlar da, bilgisayarda futbol oyunu oynanmıyor be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Xbox kolu var bende Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl 2024 cıkıcak zaten ben olsam almam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O daha pahalı olur ama demi Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Pc oyunlarını bilmemde play station 5 var bende 1300 tl olur Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl paran varsa oynanır Fifa gayet güzel. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zorlayacak biraz , o yüzden kararsız kaldım fiyatı daha da düşer mi acaba Yorumla KnightsSword +1 yıl sanmam alabileceği max indirim bu en fazla 170 190 a düşsün çok bir şey fark etmez Yorumla Soran +1 yıl Fiyatına değer mi peki, hiç online oynamadım, kafelerde arkadaşlarla oynadım sadece fifayi Yorumla KnightsSword +1 yıl arkadaşlarında olsa onlarla online oynarsın bir yerde PS salonlarının fiyatlarını çıkarır bence :D bence günümüzde bu paraların bir değeri yok değer eğer çalışmıyorsan zor gelir o para ama Yorumla Soran +1 yıl Çalışmıyorum Yorumla
Cancagızım41 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Gamepas den 30 tl ye aldım online Nasi oluyodu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum bende , online olarak başka rakiplerle maç yapıyorsun, gamepass de var mi FIFA 23 ? Yorumla Cancagızım41 +1 yıl Oynuom işte Yorumla Soran +1 yıl Bakayım bende Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne gerek var amanakim az paparami boş ver 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok para ama güzel oyun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be kanka, crackl8 indir bedava Yorumla Soran +1 yıl Online oynayamam crackli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Online de oynama, dolar 22 lira, para harcama boş yere, cevinde kalsin. Siqecem seni de oyununu da.Indir bedava oyna, bosa para harcama Yorumla Soran +1 yıl Cebim boş zaten Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kaçmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Pahalı ya Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl 200 tlye t-shirt gelmiyor artık 20 tl farz et 😂 Yorumla Soran +1 yıl O da doğru da işte... 😅 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Sen bilirsin kanka bence ucuz yani Yorumla Soran +1 yıl Sen aldın mi Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Benim pc yok kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben olsam alırdım büyük indirim yapılmış
2024 cikacakmis
4 ay kadar var çıkmasına. Hem çıktığında 1000 TL gibi bir fiyatı olur tahminimce
Gene alamam
Bence al iyi oyun
Evet ama parası çok işte
Güzel indirim yapmışlar da, bilgisayarda futbol oyunu oynanmıyor be
Xbox kolu var bende
2024 cıkıcak zaten ben olsam almam
O daha pahalı olur ama demi
Pc oyunlarını bilmemde play station 5 var bende 1300 tl olur
paran varsa oynanır Fifa gayet güzel.
Zorlayacak biraz , o yüzden kararsız kaldım fiyatı daha da düşer mi acaba
sanmam alabileceği max indirim bu en fazla 170 190 a düşsün çok bir şey fark etmez
Fiyatına değer mi peki, hiç online oynamadım, kafelerde arkadaşlarla oynadım sadece fifayi
arkadaşlarında olsa onlarla online oynarsın bir yerde PS salonlarının fiyatlarını çıkarır bence :D
bence günümüzde bu paraların bir değeri yok değer
eğer çalışmıyorsan zor gelir o para ama
Çalışmıyorum
Gamepas den 30 tl ye aldım online Nasi oluyodu
Bilmiyorum bende , online olarak başka rakiplerle maç yapıyorsun, gamepass de var mi FIFA 23 ?
Oynuom işte
Bakayım bende
Ne gerek var amanakim az paparami boş ver
Çok para ama güzel oyun
Yok be kanka, crackl8 indir bedava
Online oynayamam crackli
Online de oynama, dolar 22 lira, para harcama boş yere, cevinde kalsin. Siqecem seni de oyununu da.
Indir bedava oyna, bosa para harcama
Cebim boş zaten
Kaçmaz
Pahalı ya
200 tlye t-shirt gelmiyor artık 20 tl farz et 😂
O da doğru da işte... 😅
Sen bilirsin kanka bence ucuz yani
Sen aldın mi
Benim pc yok kanka
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!