Gamer The Forest 8 Tl olmuş indirimden faydalanacak mısınız? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk yayını verdik üzüle üzüle de olsa :( Güncellemeler+1 yıl Steamde çok çılgın indirimler var :( The Forest 8 Tl olmuş indirimden faydalanacak mısınız? Cevapla İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. 300 lira harcadım cüzdan boş skjdfjdks 1 8 Yorumla IXARESXI +1 yıl 🥹🥹🥹 desert falan 2 TLydi Yorumla Mario45 +1 yıl Aldım aldım dskjfsk Yorumla IXARESXI +1 yıl Bende mi alsam 🥹🥹 Yorumla IXARESXI +1 yıl The Forest yayını harika oluyor bu arada jdjdd Yorumla Mario45 +1 yıl Yok lan alamadım ben 1.69 da kaldı para abv Yorumla IXARESXI +1 yıl Üzüldüm fhfid Yorumla Mario45 +1 yıl Ben yıkılmıştım skdjfsj Yorumla IXARESXI +1 yıl Fark ettim jghghh Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır, indirimden faydalanmadım ben korku oyunlarını ya da türevlerini pek sevmiyorum. 😊😊 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aaa neden uzulmustunuz hocam 😅😅, yok faydalanmadim. İzledim videolarını oyunun, sarmaz beni o yüzden fazla 😇 0 24 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bizimkileri izlemedin mi... Yorumla kafkefsago +1 yıl Seyyy 👉👈🥺🥺🥺, şu etkinlik bitsin izlicem😂😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Püh Yorumla kafkefsago +1 yıl Ama ama ama 🥺🥺👉👈, bak beğeni de atarım izleyince 😂😂😂😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Canım Amerikalılar ya dhshs Yorumla kafkefsago +1 yıl Dkdkdkd bı kadın da bulursun yakında sen, Amerika'ya gidersin artık dkdjdkdkd Yorumla IXARESXI +1 yıl Valla teklif geldi açıkçası Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahahah kaçırma bas nikahı djdkdjdk Yorumla IXARESXI +1 yıl Yok oğlum risk ya sjsjss Yorumla kafkefsago +1 yıl Dkdkdkdk yav bosanirsin nolacak yeşil kart aldıktan sonra 🤣🤣 Yorumla IXARESXI +1 yıl Mantıklı ndjdsjds Yorumla kafkefsago +1 yıl Millet kız arıyor sırf bunun için 😂😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Türkiye biraz daha gelişmiş bir Suriye çünkü snjssjs Yorumla kafkefsago +1 yıl Kaçmaya yer arıyor millet dkdkdkd😅😅, üni okumuş adam garsonluk düşünüyor dışarıda 😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl Saçma işte Yorumla kafkefsago +1 yıl Yapcek bir şey yok maalesef, bana da bul bı tane kız. Tanıdığım var dersin dkdkdkd🤣🤣 Yorumla IXARESXI +1 yıl Shshshshshs bakarız Yorumla kafkefsago +1 yıl Aaaaa aaaaaa aaaaaaa olmuyor ama böyle hocam 😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ark Survival indir de akşam başlayacağız gel sende belli sıkılıyorsun ddnssnsj Yorumla kafkefsago +1 yıl İşim başımdan aşkın valla şu sıralar, bağ bahçe işleri ile uğraşıyorum. Oyun bile oynayamiyorum bı kaç gündür. Şu etkinliğe de o kadar uğraştım salmak da istemiyorum o yüzden 😅😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hangi etkinlik la Yorumla kafkefsago +1 yıl En çok paylaşımda bulunma etkinligi 😅, 125 TL ödülü olan Yorumla IXARESXI +1 yıl Allah affetsin ne diyeyim jrjdid Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahaha 😅😅 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl left 4 dead 2 var oynamak isteyen olursa 0 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kanka sarmaz o ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
300 lira harcadım cüzdan boş skjdfjdks
🥹🥹🥹 desert falan 2 TLydi
Aldım aldım dskjfsk
Bende mi alsam 🥹🥹
The Forest yayını harika oluyor bu arada jdjdd
Yok lan alamadım ben 1.69 da kaldı para abv
Üzüldüm fhfid
Ben yıkılmıştım skdjfsj
Fark ettim jghghh
Hayır, indirimden faydalanmadım ben korku oyunlarını ya da türevlerini pek sevmiyorum. 😊😊
Aaa neden uzulmustunuz hocam 😅😅, yok faydalanmadim. İzledim videolarını oyunun, sarmaz beni o yüzden fazla 😇
Bizimkileri izlemedin mi...
Seyyy 👉👈🥺🥺🥺, şu etkinlik bitsin izlicem😂😂
Püh
Ama ama ama 🥺🥺👉👈, bak beğeni de atarım izleyince 😂😂😂😂
Canım Amerikalılar ya dhshs
Dkdkdkd bı kadın da bulursun yakında sen, Amerika'ya gidersin artık dkdjdkdkd
Valla teklif geldi açıkçası
Ahahahah kaçırma bas nikahı djdkdjdk
Yok oğlum risk ya sjsjss
Dkdkdkdk yav bosanirsin nolacak yeşil kart aldıktan sonra 🤣🤣
Mantıklı ndjdsjds
Millet kız arıyor sırf bunun için 😂😂
Türkiye biraz daha gelişmiş bir Suriye çünkü snjssjs
Kaçmaya yer arıyor millet dkdkdkd😅😅, üni okumuş adam garsonluk düşünüyor dışarıda 😅
Saçma işte
Yapcek bir şey yok maalesef, bana da bul bı tane kız. Tanıdığım var dersin dkdkdkd🤣🤣
Shshshshshs bakarız
Aaaaa aaaaaa aaaaaaa olmuyor ama böyle hocam 😂
Ark Survival indir de akşam başlayacağız gel sende belli sıkılıyorsun ddnssnsj
İşim başımdan aşkın valla şu sıralar, bağ bahçe işleri ile uğraşıyorum. Oyun bile oynayamiyorum bı kaç gündür. Şu etkinliğe de o kadar uğraştım salmak da istemiyorum o yüzden 😅😅
Hangi etkinlik la
En çok paylaşımda bulunma etkinligi 😅, 125 TL ödülü olan
Allah affetsin ne diyeyim jrjdid
Ahahaha 😅😅
left 4 dead 2 var oynamak isteyen olursa
Kanka sarmaz o ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!