Alışveriş & Hediyeler Deterjan fiyatlarında indirim oldu mu sizce? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gıda da yapılan sabit fiyatlanma olayı deterjan fiyatlarına da yansıdı mı?. Deterjan fiyatlarında indirim oldu mu sizce? Cevapla İndirim Soruları İndirme Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hiç dikkat etmiyorum ki. Artık zamlara alıştım. Şükür herşeyi rahatça alabilecek maaşı gücüm var. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben dikkat etmedim ama indirim olmuşsa bile zam yaparlar tekrar 1 0 Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Bindirim yapmışlar sürpriz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gerçekten mi 🤦♀️ Yorumla
S98S99 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl nerdee 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Dertli gördüm S98S99 +1 yıl 25 ten aldım çok warfairy pril walla dolu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam gadası 🙃
Hiç dikkat etmiyorum ki. Artık zamlara alıştım. Şükür herşeyi rahatça alabilecek maaşı gücüm var.
Ben dikkat etmedim ama indirim olmuşsa bile zam yaparlar tekrar
Bindirim yapmışlar sürpriz
Gerçekten mi 🤦♀️
Sanmam.
%50 zam yap sonra %40 indirim
nerdee
Dertli gördüm
25 ten aldım çok war
fairy pril walla dolu
Hayır.