Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış Anlamayın, Ben Amerikadan Washington'da Yaşıyorum Ve Oyunculuk İle Uğraşıyorum Daha Önce Bir Kaç Profosyonel Sinema Ve Dizi İşim Oldu, Reddit Dahil Tüm Soru Platformlarına Yazıyorum Ve Bu Türk Sitesinede Koymayı Düşündüm :)
Güncellemeler
+1 yıl
Up
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer kaslı bir fiziğiniz varsa ya olabilir. Ya da Deadshot deneyebilirsiniz. Esmerseniz Deadshot en uygun duru₥
İlk Kez Biri Beni Deadshot'a Yakıştırıyor Bu Benim İçin Onurdur Şahsen En Sevdiğim DC Karakteridir Fakat Will Smith'in Yanında Şansım Yok lol (Bu Arada Kaslıyım) - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Siz Sanırım DC'ye Fazla Sadık Birisiniz Acaba 2 Karakter Daha Önerebilir misiniz? - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Hello, what is the reason why the comments you shared last do not appear in me?
İngilizce yazdığım için sanırım.
Peki Nerede Kalmıştık? (Google translate yazısını siliyorum artık)
Bulduğunuzu düşünüyorum cevabınızı demiştim. Gotham'dan ya da Dc'den birçok karakter tavsiye edilmiş zaten.
Erkeksi renk ne ya scbznchxbxbc neyse bence Batman'i oyna cbcnxvxncnc
Erkeksi Renkten Kastım, Yani Bazıları Kadınsı Dudak Rengine Sahip Ben İse Tam Olarak Söyleyemediğim İçin Erkeksi Yazdım Afedersin, Bu Arada Batman Konusunda Dalga Geçiyorsun Sanırım Türkler Biraz Mizah Anlayışlı lol. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Türk olmamam lol
Babam Rus olduğu için Rus oluyorum mülteci değilim yani
Rusları Severim, Burada Bir Kaç Rus Arkadaşımda Var Hatta 1 Keresinde Moskova'ya Gitmiştim Gayet Güzel Ve Soğuk Bir Yer. Dostum Eğer Gerçekten Bana Güzel Bir DC Karakteri Önerin Varsa Dinlerim Çünkü Hem Rus Hem Türkler Cana Yakın İnsanlardır. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir.
Marvel sorsaydın söylerdim de DC çok ilgi alanıma girmiyor maalesef
Marvelda Söyleyebilirsin Tabiiki Orayada İlgiliyim En Az 2 Tercih Söylersen Sevinirim Sonra Disney'e Başvuru Yapacağım. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Aaron Stack
şu an Karaktere Baktım Gerçekten Yakışacağımı Düşünüyor musun? - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Neden olmasın?
Bilmem, Sadece Sormak İstedim Ne Kadar Ünlü Olmasamda Marvel Yani Disney Yeni Oyunculara Önem Veriyor Daha Yeni Pakistanlı Biri Olan İman Vellani'yi Başrol Olarak İşe Aldı, Bir Amerikalı Olarak Ondan Bir Eksiğim Yok Açıklamamı Yazdıktan Sonra Form Şeklinde Machine-Man'i Oynamak İstediğimi Disney'e Hem Form Hem E-Mail Üzerinden Göndereceğim Eğer Bu Karaktere Seçilirsem Seni Asla Unutmayacağım Melisa :) - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Adım Melisa değil ama sağ ol
Bu Arada Bir Arkadaşıma Dediğin Karakteri Gösterdim Ve Aynı Sen Dedi - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
nekron olabilir
ama nekrona göre genc kalabilirsin belki biraz
Dostum, Yaşımdan Daha Büyük Gösteriyorum, Ayrıca Sesimde Karaktere Uyabilir Gayet İyi Seçim Teşekkür Ederim Karakteri Biraz Fandomda Araştıracağım :) - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
aradigin kriterlere en uygun karakter bu olabilir.. umarim icine siner :)
Dostum, Karakteri Baya Bir Araştırdım Tamamen İçime Sindi, Gayet Bana Yakışabilir Çünkü Yüz Hatlarımız Uyuyor Ve Ben Daha Önce Böyle Bir Karakteri Canlandırmıştım, Arkadaşlarım Bir Keresinde Yunan Mitolojisinde Geçen Bir Kısa Film Çekmişlerdi Ve Ben Orada Hades'i Canlandırmıştım Ve Okuldaki Neredeyse Herkes Rolü İyi Canlandırdığımı Belirtti :) Bu Karakteri Önerdiğin İçin Teşekkür Ederim Ayrıca Eğer Instagram Hesabın Varsa Seninle Konuşabilir Ve Bu Konuda Muhabbet Edebiliriz Bir Arkadaşım Türklerin Çok Cana Yakın Ve Samimi Olduğunu Belirtmişti. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Dostum Instagram Varsa Verirmisin Özelden Yazmak İçin Soruyorum Bir Kaç Sorum Olacak Karakter İçin. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
sor buyur
Dostum, Buradan Konuşmaktan Fazla Şey Olduğu İçin Instagram Versen Daha İyi Olabilir DM Üzerinden Konuşuruz Hem Aktiflik Daha Fazla Olur - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Nekron, Kaç Yaşında Bir Karakter? Fandomda Ölülerin Efendisi Ve Yaşamayanın Krallığında Yaşadığı Yazıyor Bu Arada Fancast'te James Bond'u Oynayan Oyuncumuz Daniel Var Yani Yaşlı Bir Karakter mi? Sadece Ses Sorunu Yüzünden Genç Kalırsınız Dediniz Sanmıştım Sesimi Baya Bir Kalınlaştırabiliyorum Ve Boyum Gayet Uzun Sizce Uyar mı?
hocam daha 1 2 gündür yeni yazabiliyorum kusura bakma.. incelemeye alindi hesap. hemen cevaplıyorum
ses yüzünden soylememistim.. iki tane nekron var sanırım.. birincisi senin dedigin ikincisi ise ölüleri diriltme yeteneği olan nekron.. ben ikincisinden bahsetmistim. ilk nekronu gördüm fakat olulerin efendisi cok baskin bir karakter yasca oturmus bir karakter olacagi icin olmaz dedim ama bu benim bahsettigimde superman, batman gibi normal bir hayati olan bir genç olabilirsin bence.. ama yine de yaş olarak 25 26 olman daha iyi olabilirdi
yok ilk nekronla ikinci bahsettigim nekron ayni karaktermis..
Olur severim
Neyi? - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Robin
Evet Ama Hangisi? - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Herhangi Birini Söylersen Sevinirim Bence Jason Todd ya da Dick Grayson Uyabilir. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Ben de Robin'i önerecektim. Dick Grayson daha iyi olabilir
@koiok Teşekkürler, Favori Karakterimi Oynamam Gerektiğini Söylediğin İçin. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Kedi kadın
Türkler Biraz Fazla Komedi. - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Erkekler İçin Gerçek Bir Önerin Var mı? - Google Translate Tarafından Çevirilmiştir
Robin