Sana ayrılan sürenin sonuna geldik artık senin gibi andavalla uğraşmak istemiyorum gidecem. Anlıyorum beni kaybetmek zor olacak ama alılacaksın yeri gelip ağlıcaksın üzüleceksin perişan olacaksın ama geçecek emin ol. Zor yani ilk defa seni sîkleyen biri bulmuşsun o da gidiyor jdjfjzjs baya acılı bir süreç olacak
aglayacagimi ya da üzülecegimi hic sanmiyorum HJLKSDHLKSUBSHBSG ayrica madem benimle ugrasmak istemiyosun o zaman niye dünden beridir bos seyler söyleyipte sacmalayip duruyosun aaaaqqqq en basindan beri engelleseydin ahmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu soruyu gördükten sonra denedim ve bildi yani ben ikna olmuş durumdayım bxjcjzjfhxh
Eskiden çok fazla oynardım. Boş vakitleri eğlenceli geçirmek için güzel bir oyundu.
Aklın var mı ki akılda bir şey tutabiliyon
EVET cok sükür ki benim aklim var istersen sanada birazcik vereyim lazim olur
Esma sana bir şey dicem
söyle
Sana ayrılan sürenin sonuna geldik artık senin gibi andavalla uğraşmak istemiyorum gidecem. Anlıyorum beni kaybetmek zor olacak ama alılacaksın yeri gelip ağlıcaksın üzüleceksin perişan olacaksın ama geçecek emin ol. Zor yani ilk defa seni sîkleyen biri bulmuşsun o da gidiyor jdjfjzjs baya acılı bir süreç olacak
aglayacagimi ya da üzülecegimi hic sanmiyorum HJLKSDHLKSUBSHBSG ayrica madem benimle ugrasmak istemiyosun o zaman niye dünden beridir bos seyler söyleyipte sacmalayip duruyosun aaaaqqqq en basindan beri engelleseydin ahmak
Boş vakitlerimi asosyal kezbanlarla dalga geçerek tüketiyorum napim seviyorum bu sporu
demek ki seninle sevdigimiz seyler cok benzermis bende senin gibi ahmaklarla dalga gecmeyi seviyorum
Esma
niye sürekli adimi yaziyosun aaaqqqq
adini bile ilkkez dudydum
Nasıl oyun merak ettim
yükle görürsün
oynadım oynadım :D