• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Nişan atan var mı aranızda?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Nasıl hissettiniz? Sonrasında mutlu olabildiniz mi? Ne zorluklar yaşadınız?
Nişan atan var mı aranızda?
Nişan Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• bhdrz
    bhdrz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 79%
    +1 yıl

Nisanim atildi 5 ay oldu, karsi tarafin annesi atti:) ama muhtemelen annem atti demiodur da ben attim diodur:) anneler 10 dk tartisti bnmle alakali bir durum olmadi ama anneciydi.. iikide bitmis sevgidenn3 ay gozum hicbirsey gormedi delirdim sehir degistirdim, memleketime yeni dondum hergun birileri haber yollluo gorucu icin iiki ayrilmisim, ilk aylar cok zor oldu maddi manevi, kiz tarafi olarak zotrluk cektik arkadas gelinlikten davetiyeye kdr bana kitledigi icin karaktersiz:) emin ol cok cok mutlu oluosun

2
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende çok kötü hissediyorm ama yüzüğü ben attım bir daha karşıma biri çıkar mı bilmiyorum

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Ilk ayrildigimda diolardiki o seni mumla arar saka gibi geliodu dedikleri daha neleri cikar gorceksin diyenlere bn bir daha kimseyi sevemem diodum kiiiii benim nisanlima nasil baktigimi gorseydin asla unutacagima inanmazdin... emin ol cok iileri cikio hani Nisan atmis falan diede bakmio kimse ben korkuodum gelenler bile onyargili davranir die yok asla seni taniyan zaten bilio anlio, korkmaa onlardan kat kat iileriyle karsiliriz evellallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah ama mutlu olamicakmışım gibi hissediyorum dün eşyalar gitti her şey bitti bugün sanki hayat durdu gibi. Ağlıyorum sürekli

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Ben atildigi gunun ertesi evi terkettim 3 ay sehirdisinda yasadim evime dondum ruh gibiydim yeni avildi gozlerim uzulme... her dakika agladim her saniye uyumadim 62 kiloydum ayrildigimda inanmazsin 2haftada 7 kilo birden verdim hicbirsey yemeden yasadim resmen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç yaşında yaşadın bu olayı. Şimdi iyi misin peki?

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

26 yasindayim tam 5 ay once yasadim cok ani gelisti dogum gunume 5 gun dugunume 25gun kala atildi nisanim inan aklimin ucundan gecmezdi bir saat oncesinde seni seviyorimlar ucustu havada... bu benim sinavimdi gercekten hayatta herkesten cok sevdim onu, resmine bakip uyuyodum ruyamdada goreyim die o kdr deli bir sevgim vardi Allah sanirim bni onunla sinadi... Şu an toparlanmaya calisiyotum hala,.. nisanlim ozelde calismami istemedigi icin cikarmisti isten ee Nisan atilinca herseyi ailem odedi gelinlik davetiye kinakiyafetlerim salon hepsine ben imzaatmistjm cnku:) arkasina bile bakmadi;) ayriligimizin 2. Gunu kasayi bosaltmis birdebunlarj dusununcebi nefret gelio...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende 22 yaşındayım. 3 ay nişanlı kaldım zaten. Görücü usulü oldu. Bu 3 aylık zaman dilimnde 2 ay hiç aramadı. Ve çok üzerme baskı kuruldu. Nişanlm her şeyi konştğmz her şeyi ailesine anlatyrmş ve konştklarmz anlattığım her şey bana koz olarak kulladılar. Ailemle ilgili bir kaç sıkıntmı paylaşmştm sadece. Ve bunlarla hep tehdit edildim. Ve bana hiç bişey almadılar söz elbisesi ve nişan elbisesi hariç. Maddi durumu yoktu. Ev kira eşyada almaya niyetleri yoktu. Hep sustum en sonunda dayanamdm ailemr anlattım ve babam yüzüğü attı. Büyük nişandada herkes çocuğu ve ailesini fark etmişti. Bana denilen o çocukta 5 yaşındaki çocuk aklı yok. Ve bu sözü yasadklarmdan sonra fark ettim

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

bnde nişan atıldıktan sonra ikinci nişanı olduğumu öğrendim önceki ilişkiini çok farklı söylemişti ailesinede ailem açıkça sordu söylememişlerdi oda düğüne 1 hafta kala bitmiş ve kız onlarda 10 15 gün kalıomuş hadi bunlarıda geç senin dediğin gibi ne varsa aramızda ailesine anlatmış. benimkilerinin durumu çok çok iidi ama aşırı cimrilerde lafta aileme çok vaatte bulundular ama altında bile laf yaptılar sette mi alcaz 3 bilezik yetmez mi, kayıınvalidem altın bakıcaz bana kendine bakıp fatihte bunu bana alsın falan yapardı:) nişan elbisemi dahi annen diksin dedi. herşey erkekte bitiyo nişanlım annesini tanıodu tam kaynana derdi beni hiç korumadı son olayda bile tutup deseydi elimden bu benim eşim olacak var mı itirazı olan die kimse ağzını açamazdı... iikide olmamış annesine beni hep ezdirecekmiş... sevgiden gözüm görmedi benim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim sevgi yoktu. Ama iyi niyetliydim hep. Suistimal edildi ne yazık ki. Bende ne olursa olsun arkamda dursun isterdim. Benim için koca bir hayal kırıklığıydı ne yazık ki. 3 aydır hep gözyaşı döktüm. Herkes nişanlanr mutlu olur ben hep ağladm

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Ben 9 ay nisanli kaldim, annemde iice omlara kizip bnden cikarmaya basladi nisanlim ailesi ailem cok arada kaldim Rabbim hayirli insanlar cikarsin karsimiza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı sorunları bende yaşadım ama nişan atılmasını en çok ailem istedi çünkü beni iyi bir gelecek beklemiyordu. İnşallah bundan sonra her şey güzel olur. Gönlümüze göre biriyle karşlşrz

Yorumla

En İyi Cevaplar

• KatilUşah
    KatilUşah Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

ben varım.

mutlu değilim elbette. keşke hiç başlamasaydık diyorsun. masraflar aileler karşı tarafı zor durumda bırakmak falan. geleceğe dair umutlarını yitiriyorsun acaba başkasıyla da aynı duruma düşermiyim diye. hiç evlenmeyecem diyorsun.

lakin çevremde gördüğüme göre bir süre sonra unutuyorsun alışıyorsun aşıyorsun diyorlar. daha mutlu olacağın başkaları da çıkıyor diyorlar.

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen mi attın kız mı attı

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

Ben attım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki kız atsaydı üzülür müydün?

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

Yine üzülüyorum. Hem ona hem bana. Erkek için yeni hayata açılmak kolay görece. Kız için zor olabiliyor.
      Kız atsaydı o kadar üzülmezdim. Zoruma giderdi biraz. Ama insan bazen suçlamak istiyor. En azından onu suçlayabilirdim. Bu da bir avuntu

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Kesinlikle erkege hayat o kdr kolay kiii, beni nisanlim olacak karaktersiz isten cikmami istedi ozel sektirde oyle rahat bir isim vardiki ayrilirken gelinlikten davetyiyeye kadar kitledigi yetmiomus gihi nisanda takilan ne varsaa akrabalarim takilari dahil 2. Gun kasayi bosaltmisti,.. beni ailemin gozunde cok kucuk duruma dusurdu ama ah ediyorum, bu dunya obur dunya yanina kalmaz.

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz üzgünüm. hayat böyle malesef. keşke evlenseydin ve sonradan görseydin gerçek yüzünü.

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Nasil bir beddua bu keske evlenseydin... Allah korumus...

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz o zaman kurtulduğuna sevinmelisin. hayırlısı demek lazım.

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Sen sevinmedigimi mi saniosun :))

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz sen ne şeytansın var yaaaa

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Hayirdir yaa ne seytanligimi gordun.. bir uyuz oldun sanirim bana

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz hislerim. bol bol yanıltır beni sağolsun.

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Ben konusunda nie yaniltsin seni :) sen kac ay once attin nisanini

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz 2 ay oldu

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

sen ya

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Tam 5 ay olduuu.. 3ay surundum baska sehirde o tizinde deildii... uzulmenin kenarindan gectiginisanmiyorum ben yanlis adam sevdim evkenmek icin cok yanlis bir adam

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz bence sadece o değil. zaman da önemli. insan önce kendini tanımalı. ne istediğini bilmeden evlenmemeye girişmemeli. özellikle erkekler. aksi halde evlendikten sonra gözü dışarıda kalır veya en ufak zorlukta bekarlığı tercih eder. aynısı kız için de geçerli. bir dünya hayal kurar ama bu hayallerin çoğu yok olacak. sonra ver elini mutsuzluk. bir de araya çocuk sıkıştı mı oooh al başına belayı.

aman yaa ne bileyim. düşünmek istemiyorum kötü bir durum bu yaşadığımız. keşke başka bir şekilde ilerleseydi ama malesef bu durumdayız.

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Ben sundan nefret ediyorum evlenecek olgunkuga sahip deilmissinizz nasill? Kim sahip ya.. bnde aksilik yasandi evet karsimdaki adam susturamadi anasjni tamam ama bu suc ikimizin değil , ben bu iliskiye tek basima baslamadim ikimiz basladik ve ikimiz bitirecektik hangi devirde anne Nisan atar ya kizin annesine kizipta.. hangi adam burakir sevdigini yari yolda adam olan burakmaz net bu kdr. Kendine es yoldas arkadas aramak mi yoksa annesine gelin almak mi istio ayirt tmek lazim bn bu ayrimi ona inanarak yanlis yapmisim.

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz o nasıl bir kaynanaymış öyle.

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

Kaynananin hasiydi annem tiri viri kaldi yaninda.. herkes diodu bana kaynanan fena die ama Allah yukarida annem gibi sevmeye calistim oglunu seviyorum die..

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz ders olsun sana madem :) annesinin sözünden çıkmayan birini hayatına sokma. sonuçta evleniyorsun ve senin evinde senin sözün geçecek. dışarıdan müdahale olursa sıkıntı çıkar.

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

kesinlikleeeee... her geldiginde annesinin yemekleri yogurdu babasinin namazi saka gibi ama her defasinda... bir daha mantik evliligi yapicam insallah herseg neg sinirlar icinde:) sevip eblenince mutku olanini gormedim

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz yine seversin. karamsar olma. kendini geliştir hobilerin olsun kalifikasyonların olsun. böylece sen seçersin kaynananı :)

Yorumla
    • bhdrz
      bhdrz
      +1 yıl

ya Şu an o kadar tontis kayinvalide adaylari gelioki :) hani iiki atmisim diorum ;) insallah severiz seviliriz

Yorumla
    • KatilUşah
      KatilUşah
      +1 yıl

@bhdrz inşallah. cümlemize

Yorumla
  • PijamalıAyıcık
    PijamalıAyıcık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Atılması gayet normaldir insan bir ömür beraber oldugu kişiyi bile tanımakta zorlanırken bu çok normal bir durum. Kaldı ki nişanın akabinde evlilik yapılmalı araya 1 yıl 5 ay günü saçma salak günler sokulmamalıdır. Emin olmadıgın ınsanla nişanlanmak kadar saçma bir durum yok.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

6

Cevap

• venividi_
    venividi_ Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.

İki kere attım , nam-ı diğer yüzüklerin efendisi derler. İlk zamanlar ister istemez üzülüyorsun. İlk yüzük attığım çok üzülmüştüm, ikincisinde pek üzülmedim. Üçüncü de olursa onda hiç üzülmem sanırım. 😊

4
    19 Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

Hahahaha. d lord of the rings e bağlaman gzuel

Yorumla
    • Elektronegatif
      Elektronegatif
      +1 yıl

neden attın abi

Yorumla
    • venividi_
      venividi_
      +1 yıl

İki yüzük atıncı ister istemez adımız lord of the rings'e çıktı 😆

Yorumla
    • Elektronegatif
      Elektronegatif
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
    • venividi_
      venividi_
      +1 yıl

Biri güvenimi sarstı , diğeri bulunduğum şehire gelemeceğim dedi , beni bulunduğu şehire çağırdı. O gelmedi , ben gitmedim derken hızır idi yunis idi hızır idi yunis idi olmadı yani. @Elektronegatif 😆

Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

İlginç durumlarmis hayırlısı. d 3. Cusude sana atmasın yuzuk

Yorumla
    • Elektronegatif
      Elektronegatif
      +1 yıl

üzücü

Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

Bir de adin yüzük toplayicisina çıkar :D agsjdkkfjf

Yorumla
    • venividi_
      venividi_
      +1 yıl

Üçüncüyü ben atarsam hattrick yaparım. O atarsa aradaki fark 1'e iner. Ulan ağlanacak halime gülüyoz mk🤣😆

Yorumla
    • Elektronegatif
      Elektronegatif
      +1 yıl

sana diyim abi treni kaçırma

Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

:D :D boşver hayat bu Allah ağlatmasın dostum

Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

Bir sonrakine. D biner bişey olmaz

Yorumla
    • venividi_
      venividi_
      +1 yıl

İçe at at nereye kadar. Sıkıntı , stres bünyeye zarar. Yüzümüz gülsün , gerisinin koyy dötüne gitsin 😆

Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

Öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl güvenini sarstı da attın yüzüğü

Yorumla
    • venividi_
      venividi_
      +1 yıl

Saat gecenin 2'sinde telefonun saatlerce meşgul olursa ve mantık bir açıklama yapamazsan , kusura bakma sende güvenimi sarsarsın.. 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle bişey olmadı keşke öyle bişey olsa ekran resmi çeker kiminle konştğmu her şekilde gösterir kantlarm. Yeter ki sorsun sahip çıktğnı beni merak ettiğini önmesediğini hissettirsin. Bende hiç bişey sormamsndan şikayetçiydim ne yazık kii

Yorumla
    • venividi_
      venividi_
      +1 yıl

Hım, hayırlısı olsun , nasip değilmiş. Kısmet işlerinde kesin garanti diye bir durum söz konusu olmuyor. Doğru insan kim , nerde , ne zaman karşımıza çıkacak bekleyip göreceğiz..

Yorumla
  • emss168
    emss168 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 65%
    +1 yıl

ben attim. 1 sene oldu henuz mutluluk belirtisi yok. her sabah gunaydin yazmak icin telefona gidiyordu ilk zamanlar simdiyse duygusuzlastim

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen mi attın kız mı attı

Yorumla
    • emss168
      emss168
      +1 yıl

ben attim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki kız atsaydı dokunur muydı

Yorumla
    • emss168
      emss168
      +1 yıl

ben atmama ragmen dokundu ki o atsa da dokunurdu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oku elime alıp nişan tahtasına nişan alıp nişan attığım doğrudur.

0
    0 Yorumla
  • tuncer01
    tuncer01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

yok :) nişana ne gerek var direk nikah yapardm ztn :)

0
    0 Yorumla
  • roveşata01
    roveşata01 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

attım mutlu oldum çünkü acaip bir çene vardı.

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız mı attı sen mi?

Yorumla
    • roveşata01
      roveşata01
      +1 yıl

ben attım pişman oldu nafile aileler gene bir araya geldi gene istemedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlısı benim ki üç aydır nişanlyız 2 aydır aramyr ailesi ile birlikte bizde bitrdk diye haber gönderdik ne aradılar yine nrde sordular bugün eşyalrı göndercez

Yorumla
    • roveşata01
      roveşata01
      +1 yıl

gönder gitsin ben pişman olmadım sende olman olsa zaten oluyor her türlü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki haber gönderdiğimiz halde neden aramz bir insan hani bizde bitrdk hayırlusı der ama bişey demesi gerekmez mi neden susarlar onu anlamıyorum

Yorumla
    • roveşata01
      roveşata01
      +1 yıl

bende anlam veremedim karşı tarafın çıkıpta bu neden den dolayı olmadı anlaşamadık demeliler bencede.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bencede zaten o ailede kimsede duymamş ama babam ailesi değil ama dayısına anlatmş durumu. Dayısı da sustu üç gündür ondan da haber yok

Yorumla
    • roveşata01
      roveşata01
      +1 yıl

seviyormuydun hoşlanıyormuydun sorun neydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görücü usulü oldu. bir kere gördüm sonra yüzük takıldı. Nişana yakın salon tutuldu her şey oldu ses seda yok sustular bunlar. Ne elbise aldılar ne başka bişey. Böyle bir takım sorunlar yaşadk annemle evde biraz sorun yaşadk bunuda nişanlıma yansttm. Elbise falan konusunıda böyle soğuduğunu söyledi bana karşı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ardından büyük nişan oldu aileside oda ortadan yok oldu. İşte çocukla tartşnca ailesine anlatyrmş her şeyimizi zaten o anlatnca aileside bana tavır almş. Dahada iki aydr arama sorma yok

Yorumla
    • roveşata01
      roveşata01
      +1 yıl

iyi yapmışın boşver yarın evlensen her sorunuzu evde anlatırdı erkeğim diye de geçinir boşver.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

3 kere attım:D hiç umrumda bile olmadı:D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yok sapım

0
    4 Yorumla
    • Elektronegatif
      Elektronegatif
      +1 yıl

:D ne alaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

mütemadiyen sapım iste Nisan durumum olmadı

Yorumla
    • Elektronegatif
      Elektronegatif
      +1 yıl

inş olur bir zaman tab2 iyi biriyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

insallah kardesim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nişan atan var mı aranızda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nişan atan var mı aranızda? 23 cevap verildi
Nişan atan var mı? 21 cevap verildi
Gurbetci tanidiginiz var mi? 12 cevap verildi
Aranızda falcı var mı? 5 cevap verildi
Aranızda falcı var mı? 3 cevap verildi
Pandik atan var mı? 45 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨