valorant vp fiyatlarına zam geliyormuş.. valorant oyuncuları ağlıyor :'( yeni fiyatlar aşağıdaki gibi olacak.. VP: gerçek parayla aldığınız ve oyun içinde item aldığınız oyun para birimi

valorant vp fiyatlarına zam geliyormuş.. valorant oyuncuları ağlıyor :'( yeni fiyatlar aşağıdaki gibi olacak.. VP: gerçek parayla aldığınız ve oyun içinde item aldığınız oyun para birimi

Genelde 700 liraya set alırdım ama artık alamıycaz anlaşılan yeni set geldikten sonra gelse bari zam 😂 kaos bekliyorum ne zamandır bir düşmedi marketime onuda alsam uzun süre başka bir şey almam muhtemelen 😂
Ben eskiden çok oyun oynardım maalesef şu an hiç oynamıyorum çünkü ne olduysa artık oyunlardan bile sıkıldım eskiden üzüldüğüm zaman oyun oynardım oyunlar bana çok güzel gelirdi
Cevap
49Cevap
Kötü olmuş gadası
Eskiden yatırıyordum. Şu an yatırmaya sıcak bakmıyorum çünkü oyunlara para yatırmak bana boş geliyor.
Oyunlara eskiden para yatırırdım
Valorant oynamıyorum cs 1.6 bana yetiyor
bir kerede call of duty mobile yatirdim pass aldim o da her ay fulleyince yenilrniyordu tekrar satin almana gerek olmuyordu. o yuzden aldim. su an oynuyir muyum hayir 35 lira çöp oldu.
Online oyunları pek sevmediğim için bu tarz oyuniçi içeriklere para vermiyorum. Paramı tek kişilik, hikayeli veya indie (bağımsız) oyunlara yatırmayı tercih ediyorum genelde
Lol e en son 2015te yatirmistim. Rp fiyatları artmaya başlayınca alınca ne oluyor deyip almayı bırakmıştım. İyi de öyle olmuş
Ben de daha dün başladım bu oyuna, gerçekten zevkli, bana kullanıcı adını söyler misin eklemek isterim seni?
Ben pubg, mlbb ve genshine çok para yatırıyorum en son mlbbye 1800 lira yatırıp natan collector almıştım 🙄 Daha da zam olursa kafama sıkarım he.
Satislari da artar boylelikle cok da kayip olmaz kardesim volorant oynardi ona yatirirdi sonradan satti bir daha yapmadi
Ben 5 kuruş yatirmam oyun skinlerine önem veren biri değilim ki oyun da fazla oynamam hikayeli oyunlar ilgimi çekiyor ancak oynayacak cihazım yok
Genelde ben oyunları para vermiyorum bilgisayarımı kaldırabilecek oyunlara internet üzerinden indirip yükleyip oynuyorum
yıllık Geforce NOW alıyorum steama 5k TL yatırdım evet yatırıyorum.
Oyun oynayacak vaktimiz de bilgisayarımız da kalmadı. O yüzden oynayanlar düşünecek
Aga bee kırk yılın başında bir delilik edip almayı düşünüyordum
Güzel bir phantom skini lazım düşmüyor bir türlü pazara
Herşeye gelir millet koyun oldukça onlarda koyan çok olur
Benle kimse oynamıyorki tekte toksic geliyo bıraktım bence
Valorant a hiç ora yatırmadım yatırmam artık ama Lol e baya gitmişti
1-10 gidip , sesli sohbette flam atan veleti duyunca bırakmıştım.
çok deli para yatırıyorum mafia citye :)
umarım zam gelmez :D 🙈
Eskiden babama oyunda vip aldırtıyordum o zaman bi oyunda 17-25 arasıydı şimdi en düşük vip 90 lira olmuş 🤦🏻♀️
bir oyun budy vardı ona alıyordum devamlı 200 300 euro atıyordum vah haın bende pahalı sanıyordum
Akıllı İnsan Helede Bu Devirde Para Yatırmaz Kazandırmayın Boşu Boşuna Şu Oyunlara Para
Valorant oynayan da , buna para yatıran da net ap'aldır. Oynanmaz bu oyun.
Rdr2'yi 10 kere bitir daha zevkli
Yaaa bu üzdü şimdi yaaa nideeen
Oyuna para yatırma değilde oyun alıyorum
Rpye para veriyorum bazen
Bu yaşıma geldim ve oyunlara hiç para vermedim.
Knıght onlıne cok para verdm bee
Hayır Oyuna para yatırmam
Oyuna para yatıran enayidir
çok üzücüğğğ hüğğğğğğ
Herşeyi solalyacaklar
Türkiye'de hâlâ oyun oynayabilen var mı ya...
ben oynamam oynatırım pampa ;)
Biz csgo devam :))
valo oynayan var mı hala
Hayır paralı oyun sevmem.
19 bin TL ediyor Cs go hesabım
Mobile Legends birkaç kostüm aldım
oyuna para veren kusura bakma IQlesstir.
Oynamasınlar paraları yoksa bi zahmet
Gerek yok
Yakamozpin. com uygun
Hayir
Çok da tın
Oynamıyorum valo
Hayır yaptırmam 😎
Oda ney
11 Nisan değil mi
Vallaha 2 defa yatırdım başkada yatırmam ya
Riot ormanlıktır
Valomu oynuyorsun girleim mi birlikte