Valla? Oha hadi sonunda inshallah. Aq csgo ile ne bilim bi tek ben mi oyle hissediyom ama fark var ya movement olsun oyun sekli falan bi turlu rahat edip kendimi bulamadim. Belki de o viewmodel commandi olmadigi icin bi tuhaf geliyor gozume bilmiyom bakalim inshallah duzelir de adam akilli yapmislardir…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cs go ya bir skin için 3 bin dolar mı verdin 🙄 işte Counter-strike 1.6 bu yüzden daha iyi oyun diyorum ya ben
Cs go bitiriyor artık cs2 var
Cs go bitiriyor ama 1.6 hâlâ bitirmedi
CS 2 yayımlanacak tamamen herhalde
Daha skinlere yuklenmedim oyunda optimizasyon sorunu ve bug ve lag var hissettiriyor. 2 güncelleme aldı inşallah düzelir
Oyuna para yatırmak yerine apk uzmanı olmayı tercih ettim
Tercih meselesı tabi ama ben seviyorum
Ben oyuna para yatıramayacak kadar fakirim lol
Umarım ileride istediğin düzeyden daha fazla gelir elde edersin
Yani mesleği elde edebilirsek sıkıntı kalmaz gerisi gelir
Teşekkürler yine de
Edersin işini iyi yaparsan kazanırsın tabiki öğrenciyim bende umarım gelecekte işimde iyi olurum
Rica ederim
Seviyorsan yaparsın biraz dayanmak var sadece en zor kısmı da bu zaten
Yapımcı olmak istiyorum ben ama birden fazla iş yapacağım ettiğim kar ile şu an hayalim bu
Yani ben de mühendişlik adı altında çalışmak istiyorum ikimizin meslek de sıkıntı ya fakir ol ya parayı bul hiç ortası yok
Başarılı olursak ama iyi kazancımız olur ama çok çalışmak zorundayız
Yaparız yaparız kontrol bizde
Yarin guncelleme mi geliyor la. Hadi inshallah bazi bekledigim commandlar da gelir hic oynanmiyor boyle cunku…
Cs2 tamamen geliyor
Gammalar baya arttı istersen oynarız
Valla? Oha hadi sonunda inshallah. Aq csgo ile ne bilim bi tek ben mi oyle hissediyom ama fark var ya movement olsun oyun sekli falan bi turlu rahat edip kendimi bulamadim. Belki de o viewmodel commandi olmadigi icin bi tuhaf geliyor gozume bilmiyom bakalim inshallah duzelir de adam akilli yapmislardir…
Gammalar ne knk. Kasayi mi diyon?
Gamma doppler kanka bıçakta falan var ya
P2 almıştım bir kaç tane güzel gözükür diye güncelleme ile çok iyi oldular işte
He skin diyon. Bende o yok
Yapmışlardır kanka takım oyunu zaten
Ben skinle oynamayı seviyorum
Iyi iyi ama bu kadar parayi da harcamasaydin keske oyuna ya onun yerine kendine gercekte kullansaydin bence. Dollar diyorsun bide az para degil yani…
Onu herkes sever insana daha bi iyi oynuyor skin olunca..
Yok kanka ayağımı yorgana göre uzatıyorum zaten
Tabiki hoş gözüküyor
Tamam o zaman sen oyle diyorsan.
Simdi de eternal fire oynuyor demin ilk mapi geriden gelip aldilar ikinci map basladi galiba onu izle istersen…
E spor maçlarını izlemeyi pek sevmiyorum
Asil onlar keyifli oluyor prolari izlemek kalite kokuyor maclar izlettiriyor…
Ben çok yatırmadım 1000 falandır
Dolar mı tl mi
Toplam 100 bin falandır Allah affetsin 😂
özele gelsene
Takip ettim sadece Kaan benim
@justlookin5 sen CS oynuyor musun?
Yatirmam
Sen bilirsin
Yani
enayi misin
Hoşuma gidiyor bu enayilik değil ki