Gamer 2 ay Oyun odası kurarken eşinizi/sevgilinizi de düşünür müsünüz? FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Oyun odası kurarken eşinizi/sevgilinizi de düşünür müsünüz 🤔#Gamer #FiqHShott Oyun odası kurarken eşinizi/sevgilinizi de düşünür müsünüz? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İstanbul_beyFenomen Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Gamer konusunda 811 cevap paylaştı. Yok düşünmem kendime müslümanım 😇 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Oyun odası bana göre zenginlerin hobisi.. Bir de asosyallerin.. Öyle bir sistemi eve kurana kadar yatırım yaparım..Sevgilisin ama evde başkalarıyla oyun oynuyorsun? Umursamazlığın ve bencilliğin en zirvesi..İnsan sevdiğinin yanında eline telefonu almaya, uğraşmaya hayâ eder.. Hiç benlik şey değil.. #Vesselam 2 0 Yorumla
enesllovet Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Oyun zevki varsa neden olmasın ki eşim yani her alanda düşünürüm 1 0 Yorumla
_Heartless Takip Et Xper 3 Yaş: 23 2 ay Olabilir ama apex oynayan bir çift vardı youtube da ordaki adamın yaşadıklarına bakınca gerek yok gibi ya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay O oyuna çok düşkündü ve hayaliydi böyle bir şey. Kendi oyun oynardı illa beni de o oyunları oynatacaktı. Bu resmi de bir ara göstermişti galiba. 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 48% 2 ay Gamer konusunda 672 cevap paylaştı. İlgisi varsa tabi düşünürüm. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Gamer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet düşünürüm tabi ki de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok düşünmem kendime müslümanım 😇
Oyun odası bana göre zenginlerin hobisi.. Bir de asosyallerin..
Öyle bir sistemi eve kurana kadar yatırım yaparım..
Sevgilisin ama evde başkalarıyla oyun oynuyorsun? Umursamazlığın ve bencilliğin en zirvesi..
İnsan sevdiğinin yanında eline telefonu almaya, uğraşmaya hayâ eder..
Hiç benlik şey değil..
#Vesselam
Oyun zevki varsa neden olmasın ki eşim yani her alanda düşünürüm
İnş biz de yapıcaz böyle bi ortam yakında 😂
Olabilir ama apex oynayan bir çift vardı youtube da ordaki adamın yaşadıklarına bakınca gerek yok gibi ya
O oyuna çok düşkündü ve hayaliydi böyle bir şey. Kendi oyun oynardı illa beni de o oyunları oynatacaktı. Bu resmi de bir ara göstermişti galiba.
Off Gamer eş 🤣
Nasip et yarabbim🤣
İlgisi varsa tabi düşünürüm.
Evet düşünürüm tabi ki de
Ahaha güzelmiş
Tabiki
Yessirr