Bana vermesini umud ediyorum gelecekteki eşim ne olursun kabul et 🛐😄

Ben olsam verirdim. Evde gözümün önünde olacak nasıl olsa. Dışarıda oynayacağına evde oynasın. Birlikte de oynardık. Bilmem anlamam ama öğretildi sonuçta. Herkes anasının karnından öğrenmiyor sonuçta.
Sormam bunu evlenmeden önce şart koşarım, kabul ederse evlenirim. Zaten şu an mevcut bir oyuncu dairem var , evde yapmama gerek yok. Olurda bu daireyi satarsam mutlaka evde yaparım.
Vermez sanırım. Oyun odası değil de, çalışma odası olarak kullanacağım bir oda şart bana. Çalışma odasında ne olur? Bilgisayar olur.
Ben şimdiden çözdüm sorunu. 😅
😁😁
Cevap
14Cevap
Tabi ki verir
Gamer odası kurmak istemem ya, minibar tarzı bir şey olmasını, şömine eklemeyi ve orada eşimle vakit geçirmeyi tercih ederdim.
İzin vermesi gerekir benim hobim tutkum sonuçta bende onun sevdiği birşeylere izin verebilirim sorunsuz bir şekilde halledilir
Kimin hobisi varsa ona verilebilir. Evlilik paylaşmak değil miydi?
Ne evlilik yapacağım kişi ne de ben böyle saçma sapan şeylerle uğraşmıyoruz Bu yüzden de o bana izin verir ne de ben ona izin veririm.
Henry cavile hayır diyecek kadın çok azdır ve kendisi gerçekten PC aşığı
Gamer odası değil de spor odası yapardım. Onun da işine yarardı. Kabul ederdi benceç.
Eşimin benden böyle bir talepte bulunmasını isterim, eşimle birlikte oynamak aynı seylerden zevk almak isterim
Vermezse yatak odasına komple camlı 8-10 tane adreslenebilir sistemi kurar bide topuklu paket mekanik klavye alırım tak tak oyun oynarım.
Adreslenebilir RGB fan demek istedim.
Ben izin veririm o da bana verir ne istiyorsa yapsın üzümlü kekim
Yapabilir sorun değil diğer şeylere yetecek kadar oda mevcutsa
Veririm beraber oynarız arada eğlenceli geliyor kulağa
Beraber kurarız odayı artık :D
İzin verirdi tabii ki
öyle bir şey demem ama o kabul ederdi herhalde
Bodrumda bir yer bul derim
Bir eşime sormam lazım 😛😄
Şaka bir yana kabul edilmeyecek bir şey değil. Beraber oynanır işte. Çift sistem kurulur
Olur inşallah ☺️
Kesinlikle izin verir 😁
Evet 😅🎮
Evleneceğim kadına sorup geliyorum
Oyundan biriyle evlen
Gamer değil fantezi odası yaparım daha mantıklı
Evet izin almam yani 😏
Bence verir ☺
Melek yaa 😅😅🤍🤍
Çok teşekkür ederiz 🥰🤍
Böyle bağımlı biriyle evlenmek bile istemem.
oda ekstra olursa kabul eder bence..
Bilmem ki, izin verirse mükemmel olur😅😅
İstediğini yapabilir
veririm ne olucak ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?