Almanya'daki akrabamdan bilgisayar istedim sizce nasıl bir oyun bilgisayarı gelir
Bilgisayar özelliklerini şu şekilde söyledim
Ekran kartı RTX 3060 veya 3070
İşlemci i7 son nesil
Ram 16 gb
Ssd 1tb

Almanya'daki akrabamdan bilgisayar istedim sizce nasıl bir oyun bilgisayarı gelir
Bilgisayar özelliklerini şu şekilde söyledim
Ekran kartı RTX 3060 veya 3070
İşlemci i7 son nesil
Ram 16 gb
Ssd 1tb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence iyi pc gelir
İkinci el 600€ var Ben kuzenime aldım Uygun fiyata bulursun. Link
Güzelmiş ama ben oyuncu laptop istedim 😄 masaüstü hep bozuluyor elektirik gidince falan bayağı bir hasar veriyor cihaza
Masaüstü asla bozulmaz güç kaynağını iyi almalısın. Silver serisi var bende
Valla ben ilgimi kestim laptop istedim monitörümde var ona bağlayıp oyunumu oynarım kalvye mouse da aynı şekilde kablolu kullanacağım
Klavye*
Laptop sevmiyorum. Onun yerine tablet kullanıyorum
Ücretini ödeyeceksen isteyebilirsin elbette.
Benim abim de Almanyada ben de işime gelen şeyleri onlardan istiyorum.
Alamancilari zengin görmekden vazgecin ya orada k0pk gibi calisiyorlar bu nasil bi kafa yapı herseyi istemez kuzeninden alamnyada yasiyor diye Allahim ya
İyide onlar o kadar kötü bir durumda değiller bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında kötü yorum yapma sana tavsiye
Biliyormusun sen böyle istiyorsan ya onlar peki razımı
İhtiyacım olmasa istemezdim teyzemin oğlu o bu sene yine üniversite sınavına gireceğim ders çalışmak için gerekli bir de oyun oynayabilmek için yani ders dinledikten sonra ara verirken oynarım
Ben bedensel engelliyim çalışabilsem kendim para biriktirip alırdım ama beni işe sokmadılar başvuru yaptım bir kişi bile aramadı bir yere gidemiyorum gidebilseydim kendi uğraşım ile attığım ter ile kazanıp alırdım
Almancılar köpek gibi çalışıyor da biz yatıyor muyuz kendi ülkemizde bu nasıl kafa yapısı esas? Biz de köpek gibi çalışıyoruz ama bizim aylık maaşımız 500 euro giderlere anca yetiyor. Onların hem maaşları daha fazla hem de giderlerine yetiyor üste para artıyor yeterince açık mı? Zaten şu almancılar yok mu yüzde 90'nı sağcı kafa. Euro düşecek diye akılları çıkıyor
@Kâl-Ell almancilari bilmiyon burada azgari ucret 1500 b0k yetiyo ailede kari koca calismasi gerek o eskidendi artirmak simdi artiramiyon o para giderlerin için artirmak istiyorsan iyi para alacaksin esin calisacakda öyle türklerin 90%karilari calismiyor ve bazilari azgari ucrete calisiyor sadece kendileri döndürüyor avrupada oldum için biliyorm
Sulalemin yarısi almanyada hepside kötü zihniyetli insanlar. Ve dediklerin doğruya o zaman halinize çok sevindim yıllarca gelip bizle dalga geçtiniz biz burada ekonomi kötü dedikçe yok tr söyle iyi böyle iyi diyerek. Hem karı koca çalışın ne oluyor? Burada karı koca çalıştığımız halde yetmiyor siz bunu niye anlamıyorsunuz?
Ben artık oyun oynamıyorum geçti onlae bizden sjsksksk
Hiiiç anlamam bu şeylerden
Ben anlarım 😄😎
Hava atma 😃
gelmez almanyada kriz var 😂
Gelir ya 😄
Özellikler iyi ama değil mi 🤔
evet
Gelir mi acaba
Gelir herhalde 😄🤷♂️
insan 4090 ister
O kadara gitmem nereden baksan 9000€ gibi bir şey yapıyor ama onun çocuğunun da var belki bir MSİ marka gönderebilir 😄🤷♂️
Laptop istedim