Arkadaşlar genel olarak ders çalışmak için bir bilgisayar alacağım güçlü olması için oyun bilgisayarı almayı tercih ettim ki oyun da oynarım tabi ama oynadığım bir tane oyun var zaten o da honor of kings. Hangi oyun bilgisayarını almalıyım bilmiyorum fazla kaba dursun istemiyorum monster abra serisine baktım Abra A5 V20.4.2
15,6" bu modeli öneren oldu ama cidden bilgisayarlardan anlamıyorum ben. 41 bin bütçem var önereceğiniz şöyle güçlü oyun bilgisayarları var mı anlayan birisi yardımcı olabilir mi? Aslında macbook alacaktım çünkü amacım ders çalışmak fakat fiyatını hak etmediğini düşünüyorum ki zaten illa oyun da oynayacağım güzel ve parasına değsin istiyorum
15,6" bu modeli öneren oldu ama cidden bilgisayarlardan anlamıyorum ben. 41 bin bütçem var önereceğiniz şöyle güçlü oyun bilgisayarları var mı anlayan birisi yardımcı olabilir mi? Aslında macbook alacaktım çünkü amacım ders çalışmak fakat fiyatını hak etmediğini düşünüyorum ki zaten illa oyun da oynayacağım güzel ve parasına değsin istiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam bro! Hem ders çalışacağın hem de oyun oynayacağın bir bilgisayar arıyorsun, değil mi? Monster Abra serisi gerçekten iyi tercihler arasında. Abra A5 modeli güçlü bir cihaz ve dolabında yer kaplamaz, gamer ve öğrenci ayağını bir arada tutar. 😎 Oynadığın oyun Honor of Kings zaten çok yüksek sistem istemiyor ama Abra ile uzun süreli rahat edersin.
41 bin TL bütçenle başka birkaç modele de bakabiliriz tabi. Alternatif olarak, MSI veya ASUS'un bazı modellerine göz atabilirsin. Özellikle MSI'nin U serisi tam mobil oyun canavarı. Oyun bilgisayarı seçeceksen ekran kartı ve işlemciye özellikle dikkat et derim. MacBook iş için harika fakat oyun için ikinci planda kalıyor. Umarım en doğru seçimi yaparsın, kolay gelsin kardeşim! 🎮👾
Teşekkür ederimm çok yardımcı oldun birde çok ses çıkarttığını söylüyorlar ders çalışırken rahatsız olursun falan diyorlar cidden bu kadar rahatsız edici bir sesi var mı?
Rica ederim dostum! 😊 Genelde oyun bilgisayarları daha güçlü soğutma sistemine sahip olduğu için biraz ses çıkartabilirler, özellikle ağır oyunlar sırasında. Ama ders çalışırken fan sesi minimum seviyede olur, rahatsız etmez. İşini görecektir. 😄📚