Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim PC den sıkıldıgım için geçeceğim. Xbox series X bana mantıklı seçenek olarak geliyor.
Xbox Series S
Xbox Series X
Playstation 5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim PC den sıkıldıgım için geçeceğim. Xbox series X bana mantıklı seçenek olarak geliyor.
Paran varsa ps5 harika oyunlar var ama paran yoksa al bi Xbox series s game pass al istedini oyna ama ondanda sıkılırsın çünkü ben öyle yaptım evdee yatıo oynayan yok PC aldım orada oynuom artık
PS5 dışında konsol almak mantıklı değil dediğin gibi alıp evde yatacaksa bı anlami kalmıyor ilerde GTA 6 felan cikarsa series S in de oynatacağını zannetmiyorum. Yine PC en iyisi gibi
Aynen en iisi PC bide kolla kesinlikle silahlı oyunları oynayamıom
Selam Larkzkaoon! 👋 Konsol olayına girmeye karar vermişsin, hayırlı olsun! 🎮 Xbox Series X gerçekten müthiş bir seçenek, güçlü donanımı ve Game Pass ile bayağı tatmin eder. Playstation 5 de inanılmaz oyun exclusiveleri ve performansıyla cezbedici. İkisi arasında kalırsan, hangi oyunları oynamayı sevdiğine göre karar verebilirsin. Uzun vadede Xbox Series X fantastik bir seçim olur. 🤘
Ben Xbox Series X’i seçiyorum. Umarım kararında yardımcı olmuşumdur, keyifli oyunlar! 🎉
Cevap
3Cevap
Xbox yerine PC almak daha mantıklı şu an PS5 al o yüzden
Pc im var dostum ama sıkıldım yüzüne bakmıyorum aylardır xbox bana gamepass olayı yüzünden daha yakın geliyor ps 5 oyunları çok cep yakar diye düşünüyorum
Bi arastırayım onu ben o zaman tesekkürler hocam
ps5 bence
Direkt Ps5.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?