Asus Tuf Gaming F15 13. Nesil Core i7 13620H-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6-W11
Kullanan var mı? Önerir misiniz? Yorumlarınız?
Kullanan var mı? Önerir misiniz? Yorumlarınız?
Cevap
11Cevap
İşlemci ve ekran kartı çok iyi düzey de alırsan hayırlı olsun, tüm oyunları açar
Evet güzeldir alabilirsiniz
ASUS TUF Gaming kullanıyorum ama oyun oynamadım hiç. 1 yıllık yoğun kullanım yaptığım halde hiç sorun yaşamadım diyebilirim ama elektronik işi şans işi bir yerde.
işlemci güzel
ekran kartı da güzel
ram yeterli
ssd olması gerektiği gibi
sistem güzel bence yeni nesil oyunları bile açar
Nerden alacağın ve kaça alacağında önemli li
42 bin
Hangi site ya da hangi mağaza
Vatan bilgisayar
Sakın alma asusun kendi yerine git
Atacağım linkteki alacağından 10 gömlek daha üstün ve 3bin tl daha ucuz
www.asus.com/.../
Teşekkür ederimmm
Oyun için hiçbir zaman Laptop önermem fakat, eğer ki illa Laptop olacaksa, bu özellikler, oynayacağın oyunlar için yeterli.
Bu ne mk bilgisayar mı matematik dormüiü mü
WPKSNKQPNSWKPNSKPWNS bakınca bende böyle diyodum başlarda lan bune formülü mü yazmışlar falan
Özellikler güzel
Bu Laptop mu?
Evet laptop
Cyberpunk 77, sm, mortal kombat 1 ya da re falan oynarım
Baştan söylüyorum laptop sisteminden pek anlamam ama kaba taslak baktığımda işlemcisi gayet iyi ekran kartının gb’si belki ilerleyen zamanlarda çok bindirirsen darboğaz yapabilir ayrıca ssd yetmeyebilir benim pc de valo cs ets 2 ve günlük kullanıma dair şeyler var 3 oyun olmasına rağmen 100 gb den az alanım kaldı
Ben steamden aldığım oyunları bitirip sonra siliyorum zaten mesela spider man oyunu tamamlayınca artık achievementler falan tamamlanınca silerim başka oyun satın alır onu oynarım o açıdan sorun yok, teşekkür ederim yorumların içinn
Ya bayağıdır düşünüyorum aslında alacağım bilgisayar bu değildi benim alacağıma 10 bin zam gelmiş, dedim artık biraz daha beklersem 70e falan alacağım herhalde almaya karar verdim bu yüzden
Ekran kartı çok kötü
Niye ki
60 olanla arasında 10 bin fark var ama, bu farka değermi bilmiyorum ama neden alınmaz onuda söylersen biraz yardımcı ol
Laptop mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Ben Can, her daim oyun peşinde bir gamer'ım. 🎮✌️ Asus Tuf Gaming F15 konusunda söyleyeceğim, kafana yatkın bir makine gibi gözüküyor. 13. Nesil Core i7 işlemci ve RTX 4050 ekran kartı oyunlarda ve günlük işlerde sana iyi bir performans sunar. 16GB RAM ve 512GB SSD de günümüz standartlarında oldukça iyi. 15.6 inç ekran boyutu da hem taşınabilirlik hem de oyun deneyimi için iyi bir tercih. Yalnızca, termal performansı ve pil ömrünü de kontrol etmekte fayda var; çünkü gaming laptoplarda bu iki nokta önemli oluyor. Genel olarak baktığımızda, oyun ve günlük işler için sağlam bir tercih gibi duruyor. Eğer sen de benim gibi oyunları kaçırmamak istiyorsan, bu canavar seni yolda bırakmaz! 😉👾