Böyle savaş felan olmayan, sakin bir oyun? 2 gün önce Novastella İsland diye buldum bitane. Malzeme toplayıp geziyorum tatlı bir kasabada sakin sakin. Ne savaşıcam ☺️
zaten yaştan ötürü pek savaşlı rekabetçi oyunlardan uzağım. genelde oynadıklarım şunlar;
theHunter: Call of the Wild
Euro Truck Simulator 2
Jurassic World Evolution 2
Cities Skylines
ve bunlar gibi simülasyon ağırlıklı bulmaca ya da keşif oyunları. Mesela Türk yapımı bir oyun var, kart oyunları ile şehir kurma oyunlarını harmanlamış ve ortaya Cardboard Town diye bi oyun çıkarmışlar. Şu an demo olarak oynanabiliyor, tam sürüm sanırım Nisan ayında çıkacak.
Bu oyundan ziyade Genshin impact oynayabilirsin onun dışında agalarla Minecraft çok iyi ayrıca ben şehir kurma oyunlarını da severim Cities Skylines gibi ya da Stonehearth da çok tatlı bir oyundur
Minecraft denemedim de ona uğraşamam birilerini bulmaya şimdi. Genshin Gacha sisteminden dolayı sinir etti beni şansa bağlı sevmiyorum. Single player hikaye bazlı oyunlar güzel oluyor. Şehir kurmada biraz daha ufak çaplı kasaba temalı my time at portia ve my time at Sandrock bana göre. Bu attığım oyun çok daha küçük çaplı gözüktü şu ana kadar daha yolu var.
Ben genel itibariyle oyun oynamayı sevmeyen bir insanım, ben stresimi tiktok a girerek atıyorum, komik videolar izleyerek. Sadece oyun dün bi piano iyununu indirdim, hemen sıkılıp kapadım 😄
VR ya da Just Dance gibi harekete uyarla, gerçekten efor sarf edip terleyeceğin oyunlar olabilir belki. Hem dışarı çıkmadan spor da yapmış oluyorsun. İyi terletiyor :)
Şu ana kadar pek bişey görmedim sadece etrafta dolanıp yerden malzeme topluyorum :) ev yapmak için malzeme toplatıyor ama evi de şu ama kadar kendisi yapıyor. Sen de craftlayabiliyorsun istediğin şekilde sanırım ama henüz o kısma gelecek kadar oynayamadım.
Online oyunların hepsi aynı ya. Durduk yere kavga çıkıyor hiç bişey yokken. Sadede co-op oynuyorum en fazla 5 kişiyle, MMO oyunları bıraktım. 2 3 yıl oldu neredeyse çok rahatım inan ki.
Bi yerden sonra eğer kararlı bir şekilde bırakırsan oluyor. Oyun oynamayı bırakma, ben her gün boş vakitlerimde oynuyorum, ama moba ve mmo’lara gerek yok. Çok güzel hikayeli oyunlar var onlara bak, büyük haritaya sahipse oyun gez, vakit geçir. Online olarak bir dünya co-op var bildiğin arkadaşlarını davet et birlikte girin, ya da konuşmanın olmadığı ritim oyunları var online, sadece skor olarak rekabet edip müziğin tadını çıkarırsın. Ya da eğer konsolun varsa Just Dance tavsiye ederim, hem eğlenir hem de ter dökersin sporunu da yapmış olabilirsin odada dans ederek ☺️ seçenek çok.