Gamer Silmeye kıyamadığınız bir oyun var mı? StrawberryLitter Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Herkesin vardır ila silmeye kıyamadığı oyunu. Peki siz hangi oyunu silmeye koyamazsınız? Silmeye kıyamadığınız bir oyun var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Divinity 2 oyunu 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Pubg Mobile ve Apex legends Mobile pek oynamıyorum ama kaliteli oyunlar olduğundan silmeye de kıyamıyorum 1 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl cs derdim dust2 kaldırıldı o gün sildim cs yi 1 0 Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bitmediğim hiç bı oyunu silmem bitmeyen oyunlar zaten sürekli yüklü 1 0 Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Red dead redemtion2 bitti ama silmeye kıyamıyorum maalesef 1 0 Yorumla
ẞarbie Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl CS yi sileceğimi asla düşünmüyorum, oynamasam bile kenarda köşede kalsın.:) 1 0 Yorumla
unhappy-man34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç öyle bir oyun oynamadım henüz :) 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl mafia 2 :) 2 1 Yorumla emirsavli +1 yıl 2'ler hep güzel. CoD2, Mafia2, Spider-Man2... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Divinity 2 oyunu
Pubg Mobile ve Apex legends Mobile pek oynamıyorum ama kaliteli oyunlar olduğundan silmeye de kıyamıyorum
cs derdim dust2 kaldırıldı o gün sildim cs yi
Bitmediğim hiç bı oyunu silmem bitmeyen oyunlar zaten sürekli yüklü
Red dead redemtion2 bitti ama silmeye kıyamıyorum maalesef
CS yi sileceğimi asla düşünmüyorum, oynamasam bile kenarda köşede kalsın.:)
Counter-strike 1.6
Hayır hiç öyle bir oyun oynamadım henüz :)
Kaydediyorum yerimi öyle siliyorum
mafia 2 :)
2'ler hep güzel. CoD2, Mafia2, Spider-Man2...
Mars online
Cube escape serisi :((
Arena of valor
Hayır öyle oyun bulamadım uzun süredir
Elden Ring
Hepsi
cut the rope