Nikki’yi bilen bilir. Konsol ve PC için kıyafet giydirme temalı oyunu da yapım aşamasında. Oyunun ismi Infinity Nikki. Bir de 7 dakikalık güzel bir trailer paylaşmışlar ki ödüllük kısa film olmuş resmen. Merakla çıkmasını beklediğim bir numaralı oyun şu an. O çıkana kadar telefondan kıyafet giydirmeye devam 😅
Online oyunları bırakma sebebim resmen. Kaç yıllık arkadaş hakaret ediyor oyuna kendini kaptırıp. Arkadaşı da sildim oyunu da sildim 😂 Single oyunlar candır. Ya da 2-3 kişiyle co-op. MMO oyunlara hayır 😃
10 kişi gta playlist face to face oynayınca ana bacı sövmediğimiz kalıyor ama biz ne kadar birbirimize sövsekte o orada kalır Oyunla reel arkadaşlığımız ayrıdır 😂😂 Arkadaşlıklar bozulmasın jsjfjf
Minecraft Grand Theft Auto V The Witcher 3: Wild Hunt Overwatch Counter-Strike: Global Offensive Dota 2 League of Legends Fortnite World of Warcraft Call of Duty: Warzone Apex Legends Red Dead Redemption 2 Stardew Valley Assassin's Creed Valhalla Cyberpunk 2077 FIFA 22 Rocket League The Elder Scrolls V: Skyrim Rainbow Six Siege Battlefield 1 Valorant Among Us Fall Guys: Ultimate Knockout Hearthstone Resident Evil Village Hitman 3 Genshin Impact Hades Monster Hunter: World Control
Genellikle çocukken oynadığım oyunları tercih ediyorum. Tabi flash destekli olan eski sitelerde olanları da var. Onlara pek giremiyorum girsem bile pek eski hazzı alamıyorum. Bu yüzden daha çok vakit geçireceğim oyunlar benim için değerli. Bir süre sonra sıkabiliyor bu yüzden yeni oyunlar arayışında oluyorum.
Ben sakinleşmek için değil de gaza gelebilmek Metal Hellsinger OST'leri eşliğinde Risk of Rain 2 oynayıp yargının içinden geçip kendimi dışa vurmak adına oyunu durdurup şarkıyı da söylediğim oluyor :D