Asla oynamam dediğiniz oyunlar neler?
Valorant sanırım. Sevmedim.

Asla oynamam dediğiniz oyunlar neler?
Valorant sanırım. Sevmedim.

Asla oynamam dediğim oyunlar sanırım yok pek. yani konusu ve oynanışı güzel olan her oyunu oynamayı seviyorum ben. en çok açık dünya ve fps türü oyunları oynamayı seviyorum. çünkü açık dünya oyunda verdiğimiz kararlara göre oyun ilerliyor yani mesela 2 seçenek arasından istediğini seçebiliyorsun böylece aslında farklı farklı oyunları ya da bölümleri geçebiliyorsun. asla oynamam dediğim oyunlar sanırım daha çok sıkıcı oyunlar. yani bir hikayesi olmayan ya da online oyunları genelde ben sıkıcı buluyorum. çünkü arkadaş yoksa bir anlamı kalmıyor oynamanın.
Benim genelde en sevdiğim oyunlar genelde bunlar yani böyle canavar türü oyunları seviyorum ya da hikayeli ve ilerlemeli oyunları seviyorum
Oynarım. En azından zaman içerisinde tekrar döner denerim öyle söyleyeyim. Ama şimdilik MMO oyunlardan ve co-op dışındaki her türlü online oyundan uzak duruyorum. 2 yıl oldu neredeyse online’ı bırakalı çok rahatım. Klavyeden canım canım söven yok, yalan yok, dedikodu yok, etkinlikler için ayarlanmış belirli bir zaman yok, miss gibi. Sadece Raft, Valheim gibi tanıdık kişilerle co-op yapam oyunlara giriyorum o da nadir. Genelde hep single.
Valorant, League Of Legends ve PUBG. Bu oyunları sıranın başına yazmak istedim. 😀
Çoklu oyunculu oyunları sevmiyorum. Eğer oynarsam, Türklerin olmadığı serverları tercih ederim.
Genel olarak hikaye temalı (Assassin's Creed serisi, GTA serisi, Metro serisi veya Far Cry serisi gibi) oyunları veya tek oyunculu (Left 4 Dead 2, Minecraft, Mount And Blade Warband/Bannerlord gibi) oyunları seviyorum.
Çok daha hoşuma gidiyor. 🤷🏻♂️
Şu bi herkesin oynadığı meşur bi oyun vardı hani silahlı falan adı bile aklıma gelmiyor ama o tip oyunlar çok saçma geliyor hayatta oynamam zaten çok fazla oyun falan oynamam da ancak vakit kaybı 🤷
Cevap
11Cevap
MOBA tarzı olan hiçbir oyunu oynamam. Kısa bir dönem LoL tecrübe ettim fazlasıyla yetti.
Birçok silahlı fps oyununu oynamam. Cs, Pubg, Volarant, Zula tarzı oyunlar oynamam.
Ama Call Of Duty, Medal Of Honor dedin mi akan sular durur.😈
Asla diyerek büyük konuşmak istemem ama League of Legends diyorum ben.
Asla oynamam demeyeyim ama fps, battle royale, strateji vs. türündeki oyunları sevmiyorum.
Valorant, LOL gibi oyunlar saçma sapan geliyor bana oynamam, oynamadım hiç. Rust oynarım oynayacaksam da vakit yok ona da..
İnternet üzerinden online oynanan oyunlardan (metin2, knigth gibi) midem bulanıyor
her oyunu oynarım ama şey ya sıkıcı geliyor çoğunlukla oyunlar._.
Metin2 kesin oynamazdim jfhf
Nedenn
Hepsi sıkıcı dediklerinin
Sinir etmek içindi zaten
Aşırı keyifli
Lol asla geri dönmem
Pubg ve ona benzer oyunları asla oynamam.
Sıkıcı olan hiçbir oyunu oynamam 😅
Pubg dkkfk
O da var tabi
Kesinlikle bu yaa
pubgu sadece lee know oynarken oynadim jskskdksmxks yoksa asla oynamam valorantciyim
Fazla ilgi akınına girmez
Brawl stars
Lol son oynayacağım oyun
İki boyutlu oyunlar
keşke oynamasam dediğim var, lol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?