Savaş oyunlarında m4a1 silahına susturucu takarak mı oynarsınız yoksa susturucusus daha mı iyi 🤔
#Gamer #FiqHShott

Savaş oyunlarında m4a1 silahına susturucu takarak mı oynarsınız yoksa susturucusus daha mı iyi 🤔
#Gamer #FiqHShott
Bu sorunun cevabı kişisel tercihlere ve oyun mekaniğine bağlıdır. Susturucu takmak, silahın sesini azaltarak düşmanların oyuncunun yerini tespit etmesini zorlaştırabilir, böylece daha gizli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bununla birlikte, susturucu takmak, silahın hasarını ve nişan alma doğruluğunu da azaltabilir. Bu nedenle, bazı oyuncular daha yüksek hasar veren silahları tercih ederken, diğerleri daha sessiz silahları tercih ederler.
Oyunun savaş mekaniği, oyuncunun oynayış tarzına, haritaya ve hatta düşmanların davranışlarına bağlı olarak değişebilir. Dolayısıyla, hangi silahı tercih edeceğiniz size kalmış bir seçimdir. Deneyerek ve farklı silahları kullanarak kendi oyun tarzınıza uygun olanı bulabilirsiniz.
Cevap
4Cevap
Normal oynuyorum knk susturucu olmadan
M4A1'i sadece Zula'dan biliyorum onda da oyunun başlangıç silahı diye hep nefret etmiştim , yüzüne bakmıyorum 😂
Hiç bir ar silaha susturucu takmam. Geri tepmeyi çogaltıyor
Susturuculu daha seksi ben öyle oynamayı tercih ediyorum.
Susturuculu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?