sizce hangısı tek tabanca mı sevgili ile takılmak mı
tek tabanca takılmak
sevgili ile takılmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tek tabanca takilma iyidir sevgili yapar ayrilir uzulur sonra yeniden sevgili yapar ayrilir uzulursunuz biz turk erkekleri evlenmelik degilde eglenmelik kizlarla sevgili oldugumuzdan husranla sonuclanan durumdur evlenene kadar tek tabanca kalmak sizi hem ruh acisindan hem piskoloji acisindan 10 numara zinde tutar...
Aynen oyle sevgili yaptiginiz zaman egitimdede is hayatinizdada herseyde basari oraniniz duser onemli olan dogru evlenilcek olup insani secip onla beraber mutlu bir hayat surmektir lakin sevgili yapip ayrilip uzuldugunuzde ilerde dogru insani secseniz bile eskilerden sizi yariliyan seyler mesela guven sorunu size sorun cikartabilir..
Ne demek kardesim biraz aydinlatabildiysem bu konuda ne mutlu bana.
Tek tabanca takılan erkekler her zaman daha güçlü karakterde olanlardır. Onları seçen ile değil, kendilerinin seçtiği ile ilişki yaşamayı tercih ederler. Ben hayatım boyunca hep böyle birisi oldum. Hep kendi istediğim kadınları elde etmeye çalıştım. Bilmiyorum tercih meselesi benm fikrim böyle
Aynen kardeşim :)
Tabiki sevgili ile takılmak yaa onunla beraber zaman geçirmek stresini alır yanlızlığını giderir iki sözü mutlu eder. Dertlerine ortak olur ayy sevgili ile olmak bir başka ya
Cevap
2Cevap
Tek tabanca olursa düşüncek dert olmaz ama sevgili olursa mutlu olur hayata sımsıkı sarılırsın huzurlu olursun
Aynen kardeşim ama gerçekten seni sevcek birini bul ben aldatildim yakin zamanda
dogru diyorsun degmecek insanlara fazla yuz verıp gotlerını kaldırıyoruz benım basımada geldi aynısı eski sevgilisiyle konuşuyordu konuşma dedıkce konuştu ipler koptu sonra ondan sonra da kımseyle olmadım ona karşı saygısızlım olmadı konusurken tek bır kufur dahi etmedım ama öyle kızlara bızım gıbı adamlar fazla gelıyor
Helal kardeşim bu devire bizim gibiler lazım bende küfür etmedim kırmadım kötülüğünüde istemedim ama aci olan içimdeki güzel olan duygulari o yedi bitirdi ama sevgi güzel şeydir yaşamasını bilene
Mallik basa bela kardes ama kötü olmasınıda istemen
Insallah kardeşim seninde
Sevgili ama boyle robot gibi bisey olsa surekli ilgi istemese istedigim zaman cikarip gezdirsem sohbet etsem . herzaman ilgi gosteremem
yalnızlık iyidir. uzen olmaz
Tek tabanca tabi 👤
Evlilik en iyisi
sevgiliyle takilmak
Sizin icin zaten sadece takilmak bunun icin bu genclikde sacma sapan iliskiler olusuyor..
@gizemlisahis12378 kardeşim kızın bir suçu yok ben soruda öyle yazdım ya o yuzden öyle cevap verdi benim sorumda sevgili ile takılmak yazıyor o yuzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar