Oyunda anlaşamayıp, birbirinizin hataları yüzünden kaybetmeniz durumunda, birbirinizle kavga eder misiniz, birbirinizi kırar mısınız?

Oyunda anlaşamayıp, birbirinizin hataları yüzünden kaybetmeniz durumunda, birbirinizle kavga eder misiniz, birbirinizi kırar mısınız?

Aramızda biri var ki oyun oynarken transa geçiyor ve bilgisayarını kırmaya kıyamadığı için başkalarına elindeki silahla ateş ediyor. Bazen de bıçağı karakterime saplıyor. 🐸
Genelde bağırıyor. Ben varım diye küfür edemiyor. Bence mikrofonu kapatıp küfür ediyor. sdldkfk
Ben mi? Onunla oyun oynarken sesim içime kaçıyor. Ellerim titriyor, yüreğimde bir sızı.. 🤗
😂😂😂😂😂😂 Ya saçmalamaaa asdasdasd
haahshas Doğru mu bunlar :D
Hüüüüüüüğğğ :D
😂😂 dasd
Yani şimdi şöyle diyeyim takımda iki oyuncu kız var geriye kalan üçü erkek şimdi en aktif kız oyuncu ben olduğum için oyuna genelde dört erkek bir kız olarak giriyoruz ve oyunu kaybetmemize rağmen MVP olsamda bi bana sataşmalar oluyor haliyle işte abi sen kızsın lol oynarsak tabi kaybederiz falan. Ama kazandığımız oyunda MVP olunca adamsın Zeynep falan derler. Kaybetmenin gerginliği ile bende onlara bağırıyorum zaten, ama bu nadiren başımıza gelen şey biz daha çok asist olma durumunda kavga ediyoruz.
Kaybetmenize Rağmen MVP isen sataşmaları saçma :D ya tabi ki olay her zaman MVP lik bir durum değil. Bazen sadece takım oyununa ayak uydurup uydurmamaktan geçiyor. Biz CS de çok kavga ederiz bu yüzden :D
YKS ye de zaman ayır hasdjksd
İşte bizim takım geri kafalı olduğu için birde destek ya da büyücü ile oynuyorum onlar genelde çok asist ile kill alır ya onların asisti çok olunca çalmış oluyorum WĞXPTÖAĞXPG neyse çalmakta güzel. d
Ya işte bir iki ay kalsın anca ben akıllanıp çalışırım. d
kjasdasd çalmakta güzel dersen tabi kavga çıkar :D
Pişman olma sonra bak çalış derslerine ashsha
Ben olsam ederdim kesin 😂
O Potansiyel var gibi gibi😝
Tatlı kavgalar olurdu 😛
İyi bari 😂
Arkadaşım olsaydı etmezdim :D ama benim gibi oyunları çok ciddiye alan birisi ise evet edebilirdim. zaten dert yok bizde neden oyunda kavga etmeyelim ki gibi saçma bir düşünce içerisinde olabilirdik.
ya da online oyunları oynuyorsak mesela pubg gibi genelde kışkırtmalar yapardım.
Arkadaşının ağzına bomba at :D
Öyle ölmez knk :D AWM Sniper atalım
😂😂 jsadasd Geçen CS de yapmıştım aklıma o geldi
Cevap
3Cevap
Arkadaşımla hiç öyle sorunlarım olmadı. Kaybedersek genelde diğer üyeler yüzünden kaybederiz😂
😂😂 Genelde öyle olur evet
Hayır aksine kavga çıkmasın diye bilerek kaybederim😂
Fedakar :D
Her zaman😂
EVEt tartışırım fakat birbirimizin eksiğini göstermek değilde onu yüzüne vurmak değil de eksikleri kapatmak anacıyla evet diğer türlü hayır tabikide
Ama bu grup oyunları için geçerli eğer bilgisayar veya telefonda mobil oyunsa bulaşmam hiç kaybedince küfürler mouselar havada uçuşuyo sldöcklclgl bende de aynı
Evet PC de falan öyle oluyor işte skjdssd
Ahahahahah maalesef
Hee yok kavga edilmez yaw alt tarafı oyun üst tarafı da oyun
Olur ama o anlık olur bu hırstan dolayı oluyor frenleyemiyorsun sonra zaten hepsi oyunda kalıyor
Hayır yaa yeter ki onlar mutlu olsun 🥺🥹
Fedakar arkadaş :D
Tabi ki sonuna kadarrr 🥰
Valla ya güzel olur 🥹
@γυναίκα Ne oynuyoruz aksdjasd
@γυναίκα 😂😂 elimde yeni bir oyun var oynamadığım izlemek istersen olabilir ama şey saat 10-11 arası halısaha :D yani ancak gece acabilrim hüü
@γυναίκα asjdhajkdhad ya Panama nelere beenzetiyorsun beni :D
Hellblade Senua's Sacrifice diye bir oyun :D
@γυναίκα 😂😂😂😂 iyi ben cd ci dayıyım amdsads
Unutmayın ama bende izlemek istiyom ha 😂
DC varsa izle tabi bu gece açabilirsek açalım :D müsait olursanız
Ben müsaitim dc de var bi işe yarasın en azından 😃🌹
@γυναίκα Panama kanalı unutturmasın bize :D
Ben ona söylerim 😃
tamam dsafs
Oynadığım zamanlarda hayır etmezdik.
peki menemenn :D
Peki Garezm😀