Selam dostlar. Arkadaşınız ile oyun oynadığınız sırada birinizin hatası yüzünden oyunu kaybetseniz veya sadece siz ölseniz, onun ya da sizin rankınız düşse ne olurdu? bu yüzden birbirinizde hata bulup tartışır mıydınız, birbirinizi kırar mısınız?
Arkadaşınızla oyun için birbirinizi kırar mısınız?
Hayır. Kırmam tabi ki. Samimiyetimi bildiği için takılırım ona. Oyun için arkadaşımı kırmam ama oyundaki tanımadığım takımdan olan birini fena kırarım. Harbi kırarım onu. 😃
Hayır. Gerek masa, gerek pc oyunu için bunu yapmam. En azından bilinçli olarak yapmam. Masa oyunlarında kendimi kaptırıp kalp kırdığım oldu. Ama o zamanlarda da neyse ki çevrem sayesinde özür dileyip hallettik. Ama pc oyununda bunu yapmam. Çünkü bende çok iyi bir gamer değilim. Evet çok güzel maçlar yaptığım oluyor. Ama bende doğar doğmaz öğrenmedim.
Hepimiz bir öğrenme sürecinden geçtik. Arkadaşımı da ''nasıl oynuyorsun Allah aşkına bu ne?'' gibi kırıcı ve üzücü sözlerle karşılamam. Aksine her hatasında 'ister şöyle yap' gibi yapıcı eleştiri ve destek cümleleri kurarım. Birilerini öldürdükçe, spike kurdukça ya da oyunda ne görevi varsa onları yaptıkça tebrik eder, daha fazlası için motive ederim ☾
Şu sıra evet. Önceden lol oynuyordum. Ama ona da ara verdim. O yüzden just valo. Monopoly'de neler dönüyor neler... iyi yapmışsın khljkjvh bende az hileye maruz kalmadım. O yüzden kendimi tutamıyorum bazen
bu olay başıma çok geldi o an ani refleks of yaaa gibi şeyler diyebilirim ama bilinçli bir şekilde onun için kimseyi kırmam oyun yani arkadaşlarımdan değerli değil
yok ya dikkat ederim genel olarak öyle kelimeler kullanmayı sevmem kolay kolay ağzımdan çıkmaz ve de arkadaşlarıma ses yükseltmem onlarda aynı şekilde yapan olursa tavrımı koyarım cikdjxjd zaten eğlencesine oynarım 😂
arkadaşlarla arada ki ilişki önemli alıncak var alınmayacak var herkesle aynı olamıyoruz zaten bahsettiğim de en yakın arkadaşım kafa yapımız falan çok uyuşuyor :)
zaten senin ağzından böyle şeyler çıksa nasıl olur merak ediyorum :D
Saka icin bile kirdim. Sakaydi baska bisey degildi yemin ederim ama fazlasiyla alindi simdi ne yspabilirim bilmiyorum. Ulasamiyorum da kendisine kaldim boyle
oyunda ki durumdan sonra şaka ile istemeden kırdınız yani anladığım kadarıyla detayların ne olduğunu bilmiyorum pek yorum yapamayacağım ama bunun şaka olduğuna ve çok pişman olduğunu inandırabilirsen affedebilir diye düşünüyorum :)