Ben böyle bir oyuna yatırmıştım 2 sene önce. Hatta sağolsun bu siteden bir abim yardımcı olmuştu bu konu için :)) Oyuna para yatırmanın da gereksiz bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sizler hiç hayatınızda oyuna para yatırdınız mı?

Ben böyle bir oyuna yatırmıştım 2 sene önce. Hatta sağolsun bu siteden bir abim yardımcı olmuştu bu konu için :)) Oyuna para yatırmanın da gereksiz bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sizler hiç hayatınızda oyuna para yatırdınız mı?
Çok fazla. MMO oyunlara özellikle kozmetik item için 😅 Online oynamayı bıraktım ancak tüm oyunlar orijinaldir. Steam, Origin vs üzerinden yatırmaya, oyun almaya devam ediyorum.
Mmo ne
Metin 2 mi kaldı reis 😅
Doğrudur. Ben gta, strateji, counter falan severim bir de av :)
bir şey değil kardeşim :) Bende bu oyunun 2. Ve 3. sü var. Ayrıca Age of Mitoloji oyunu da var. Sana bu serinin diğer oyunlarını da tavsiye ederim. Eğer oyunları indirimle değerinin altında alıyorsan ve o oyunu oynadığına memnun kalmışsan, bence oyuna para yatırmakta sakınca yok. Güzel oyunların tanesine 10-15 lira verip oynamak nornal bir şey. Birde pahalı oyunlar alıp, oyunu oynayıp beğenmeyenler var, esas onların verdiği para boşuna gidiyor. Örneğin adam bi oyuna 700-800 lira veriyor, oyunu 4-5 oynuyor ve beğenmeyip bir daha oynamıyor. İşte bu boşuna giden paradır.
Çok fazla oyuna çok paralar yatırdım ve asla pişman değilim keyif alarak oynadığım oyunlara sadece para yatırırım ve bugüne kadar da çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Ama para yatırdım an maddi olarak hayatta beni sıkıntıya sokacak kadar oyuna para yatırmadım yani sosyal yaşantımdan kısmadım tabi ki..
Cevap
8Cevap
Dlc almak için yatırdım. Bir de premium tank almak için.
Dlc ne
Oyun eklentisi
Ek paketler oluyor. Harita vs
Anladım
Evet çok yatırdım.
Evet mobil legends oynadığım dönemlerde birkaç defa nick değiştirmek ve ekip açmak için oyuna para yatırmıştım
Evet yatırdığım olmuştu artık yatırmıyorum öyle oyunları da oynamıyorum
Yatırdım tabi kardeşim halen de yatırıyorum
İsmi ne
Red Dead Redemption 2, Spider Man, Left 4 Dead 2, Euro Truck Simulator 2 vs.
Çok iyi Truck Simulatör iyi oyun
Çok güzel bir oyundur evet
Çocukluğum aklıma geldi 😓
Bu oyunun telefon versiyonu çıkacakmış çıksın hemen alırkm
Age Of'un ha
evet
1 mi
genel olarak
Çok iyi kardeşim
Bir defasında Facebook üzerinde Okey satın almıştım
Çok defa hemde
Steam?
Maalesef Knight online'a yatırmıştım.
Neden pişmansın
Sanal bir şey sonuçta.
Olsun eğlence için yatırmışsın
Çok bir para değil daha çok zamanım gitti işte.
Yapacak bir şey yok üzülme
Yatırdım bir kaç defa
Pubg yatırmıştım aşırı gereksiz bence
Neden gereksiz? Ben gereksiz olduğunu hiç düşünmüyorum, eğlenmek için yatırırım.
Eğlenmek için yatırdım bende sonra oyundan sıkılınca bıraktım ve param boşa gitti
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?