Gamer Hiç oyun oynayarak para kazandınız mı? StrawberryLitter Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bazı oyunlarda hem oynayıp hem para kazanılabiliyor. Peki siz daha önce oyundan para kazandınız mı? Hiç oyun oynayarak para kazandınız mı? Cevapla Oyun Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kazanmadım 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Kazanmadım. Mobil legends (mlbb) hesaplarımı satın almak isteyen kişiler oldu ama vermedim 2 1 Yorumla KardanAdam_ +1 yıl bende oynadım da cok kanser bı oyun o ya kıtlesı rezalet Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Hayır. Çar ya da item satıp para kazanıyor çoğu kişi ama hiç uğraşmadım onlarla. Sadece harcadım. Hep harcadım. Halen harcıyorum 😂 3 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Evet ve halada güncel olarak ayda 10-12 bin tl kazandığım oyun var. 0 1 Yorumla emirsavli +1 yıl O hangi oyun? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bazı oyunlar kendi oyun paralarını başka oyunlar oynarsan veriyor o yüzden yaptığım çok oldu ama oyunla gerçek para hiç kazanmadım 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi steamde koleksiyonu açık artırmaya vermek sayılırsa o zaman yaptım Yorumla
KardanAdam_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl çok kazandım :) ara ara da hala kazanmaya devam edıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kazanmadım
Kazanmadım. Mobil legends (mlbb) hesaplarımı satın almak isteyen kişiler oldu ama vermedim
bende oynadım da cok kanser bı oyun o ya kıtlesı rezalet
Hayır. Çar ya da item satıp para kazanıyor çoğu kişi ama hiç uğraşmadım onlarla. Sadece harcadım. Hep harcadım. Halen harcıyorum 😂
Evet ve halada güncel olarak ayda 10-12 bin tl kazandığım oyun var.
O hangi oyun?
Bazı oyunlar kendi oyun paralarını başka oyunlar oynarsan veriyor o yüzden yaptığım çok oldu ama oyunla gerçek para hiç kazanmadım
Gerçi steamde koleksiyonu açık artırmaya vermek sayılırsa o zaman yaptım
Hayır kazanmadım
çok kazandım :) ara ara da hala kazanmaya devam edıyorum