Call Of Duty Modern Warfare 2 Simon Riley Ghost Ve Gary Roach Sanderson en çok üzüldüklerim 😥 Ulan shepherd oyun bu seçeneği sunsa varya onu erkenden öldürmek isterdim arkasından geleceğim boğazına bıçağı saplayacagim tam yetki kendisine veriline g kalktı ama ne oldu Soap onu gebertti
henüz beni hikayesine o kadar çeken bir oyun olmadı şu an bir oyun oynuyorum ağlamasam bile hikayesi ilgi çekici gibi geldi umarım iyi bir sonuç elde ederim bedava aldım hideo kojima nın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gta son sahne
Call Of Duty Modern Warfare 2 Simon Riley Ghost Ve Gary Roach Sanderson en çok üzüldüklerim 😥 Ulan shepherd oyun bu seçeneği sunsa varya onu erkenden öldürmek isterdim arkasından geleceğim boğazına bıçağı saplayacagim tam yetki kendisine veriline g kalktı ama ne oldu Soap onu gebertti
Call of Duty Modern Warfare 2 sonu Ghost un ölümü 🥺
AC serisinde Ezio'nun ölümü ya da RDR2 de Arthur Morgan'ın ölüm sahnesi fdsk
henüz beni hikayesine o kadar çeken bir oyun olmadı şu an bir oyun oynuyorum ağlamasam bile hikayesi ilgi çekici gibi geldi umarım iyi bir sonuç elde ederim bedava aldım hideo kojima nın
A plague tale requiem hugonun ölümü 🥺 hala etkisindeyim
Bir sürü oyun oynadım şu an aklıma pek gelen sahne yok. Witcher 3 oyununda Ciriyi bulduğumuz yerdeki sahne biraz duygusaldı.
Oyunlarda hğzünlenmeyelim artık
yasuonun yoneye saxkso çaktığı an
ulan fksdj
God of war ragnarök
Oyun sonuçta..