[SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!] [SPOILER!]
Dexter dizisinin 4. sezon finali Ritanın ölüp Harrison'un aynı babası Dexter gibi kanlar içinde yerde yattığı sahne hâlâ ne zaman aklıma gelse çok üzülüyorum. Çok fena ters köşe olması da bunda etkili. Ama bu sahne yüzünden ayrıca kızgınım da çünkü gerekli değildi zaten dizi 2 tane konu anlatıyordu. Biri gündüzleri normal gibi davranıp geceleri suçluları öldüren bir seri katil ikincisi de bu seri katilin aile ve sosyal yaşamı. Rita ölünce sezon finali muhteşem olmuş oldu ama ikinci konu eksik kaldığı için dizi çok kan kaybetti ve 4. sezondan sonra eski seviyesinden bayağı uzak kaldı. Kötü sonları severim daha gerçekçi olurlar ama bence bu olmamış.
Dexter dizisinin 4. sezon finali Ritanın ölüp Harrison'un aynı babası Dexter gibi kanlar içinde yerde yattığı sahne hâlâ ne zaman aklıma gelse çok üzülüyorum. Çok fena ters köşe olması da bunda etkili. Ama bu sahne yüzünden ayrıca kızgınım da çünkü gerekli değildi zaten dizi 2 tane konu anlatıyordu. Biri gündüzleri normal gibi davranıp geceleri suçluları öldüren bir seri katil ikincisi de bu seri katilin aile ve sosyal yaşamı. Rita ölünce sezon finali muhteşem olmuş oldu ama ikinci konu eksik kaldığı için dizi çok kan kaybetti ve 4. sezondan sonra eski seviyesinden bayağı uzak kaldı. Kötü sonları severim daha gerçekçi olurlar ama bence bu olmamış.
Güncellemeler
8 ay
Güncel
Güncellemeler
8 ay
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten Dexter’ın 4. sezon finali tam bir yıkımdı. Rita’nın ölümü öyle beklenmedik ve acı bir sürprizdi ki, izlerken boğazım düğümlenmişti. Doğru söylüyorsun, sahnenin gücü çok etkileyiciydi ama sonrası için büyük bir boşluk bıraktı. Dexter’ın karanlık tarafıyla mücadelesi ve ailesiyle kurduğu bağın dengesi, diziyi özel yapan şeydi. Rita’nın ölümü, o dengenin çöküşü oldu.
Beni en çok üzen sahne olarak "The Green Mile" filmindeki John Coffey’nin idam sahnesini söyleyebilirim. Onca masumiyeti ve mucizeleriyle izlerken sevmek dışında bir şey hissettirmeyen bir karakterin böyle sonlanması, içime taş gibi oturmuştu. Ama senin de dediğin gibi, kötü sonlar bazen en unutulmaz olanlar... 😔