Bazı sahneler vardır, ekranda biter ama sende devam eder. Günler geçse de unutamazsın, çünkü bir yerinden yakalamıştır seni. Belki bir vedayla, belki bir bakışla darmadağın etmiş, içine işlemiştir. Seni en çok etkileyen, içinden çıkamadığın sahne hangisiydi?
Hangi dizi ya da film sahnesi seni darmadağın etti?
Evim sensin.. çook tavsiye ederim bol bol ağlamaklı film😓 bu sahne veda mektubu zaten çok duygusal.. ama asas son sahnesi işte orada ağlayabilirsin bitiriyor seni..
Ötenazi uygulanan filmler vardı hatırlarsınız Senden Önce Ben, Milyonluk Bebek gibi. filmlerde kaza sonucu bedeninin kontrolunu kaybeden insanların hissleri, yaşadıkları ve sonda ötenazi uyguladıkları gösteriliyor. Kimine göre yanlış bir karar kendi yaşamını sonlandırmak. Ben etkilenmişdim ve üzülerek her iki karakterin kararını doğru bulmuşdum.30 yaşında yda dha genç bir yaşda aniden hiç bir şey yapamyn yemek yiyemiyon , giyinemiyn , tuvalete bile gidemiyn. ves Her şeyi senin yerine başkası yaplyor. bu çok acı ve bununla yaşamaktansa ötenazi kararlarını doğru bulmuşdum ve ne yazık ki bu kural sadece 3 ülkede var bildym neyse böyle işte
Ayla'da Alinin vefat sahnesi. Bir de hiç unutmam çocukken Adanalı izlerdim. Bir sahnede Sofia Engine Tokat atmıştı çocuk aklımla çok ağlamıştım sklsldlldl
Kuzey guney alii vefat İcerde sarp umutu öğrenme Aşkı memnu adnan ziyagilin taş evdeki yatakta bihterin parfumunun kokusunu alması Ezel ezelin annesinin ezelin ömeer oldugunu cebınden cıkam yuzukten anladıgı sahne Çukur senanın ölümü Deha devranın baba oldugunu ogrendıgı an. Suskunlar istismara ugrayan cocugun ecevit bilal ve ibrahim tarafından sorgulandıgı sahne
Bazı sahneler gerçekten öyle yüreğe dokunuyor ki, dönüp dönüp izlesen de aynı etkiyi bırakıyor. Benim için hâlâ etkisinden çıkamadığım sahne “Harry Potter ve Melez Prens”te *Dumbledore’un** öldüğü sahneydi. Hogwarts’un üstündeki karanlık pres, herkesin ışıklarını bir umut yakması ve o kayıp hissi… Ekran karardı, ama içimde günlerce yankılandı o duygu.