Sevdiğinin mutluluğu için kaybeden erkeklere kucak dolusu selamlar 🙊🤎

Sevdiğinin mutluluğu için kaybeden erkeklere kucak dolusu selamlar 🙊🤎

Ben ciddi oynarım. Mutlu olması için yenilmem banane yenilsin ne güzel işte az dalga geçerim onunla. 😄
Hem ben yenilirsem oda benimle dalga geçer eminim. O geçeceğine ben geçerim daha iyi. Ben sevmem öyle aman yok kırılmasın yenileyim aman incinmesin kaybedeyim diye. Kırılırsa üzülürse üzülsün ben ciddiyetimi bozmam hiç.
Ben ciddi oynarım. Mutlu olması için yenilmem banane yenilsin ne güzel işte az dalga geçerim onunla.
Hem ben yenilirsem oda benimle dalga geçer eminim. O geçeceğine ben geçerim daha iyi. Ben sevmem öyle aman yok kırılmasın yenileyim aman incinmesin kaybedeyim diye. Kırılırsa üzülürse üzülsün ben ciddiyetimi bozmam hiç. 😄
Ciddi oynarım ya :D Sevgilim diye oyunu salmam.. Salarsam eğlenemem çünkü :/
Üzülecekse bilerek yenilirim altı üstü oyun sonuçta :)
Cevap
14Cevap
Yenilmekten bişey olmaz ya tabi ki de kazanmasına yardımcı olurum. Hem böyle böyle oyunda kendisini de geliştirebilir.
Ciddi oynardım sevgilimle çok çekişmeli olurdu yani ikimizde yenmek için zorlardık.
Ciddi oynarım herkesin oyunculuğu kendine acımam 😄 o da iyi ise bana acımaz 😎
cs go da bire bir kapışacaksak ciddiyetimle oynarım. Yenildiği zaman öperek teselli ederim yapışırım :D O yenildikçe bir daha ister hırslanır tekrar atarız tekrar yenilir tekrar öperek sırnaşırım falan böyle daha iyi skskskks
biraz zorlarım az canla kaldıgında yenılırım kı kendıne oz guvenı olsun
Tabi ki ciddi oynarım onunla uğraşması daha keyifli oluyor.
Ciddi ciddi oynarım
Bilerek yenilmem, normal oynarım.
Yenerim bakmam gözünün yaşına haddini bilsin 😂
Ben yeniliyordum gönlü olsun diye 😄
Bende hırs var kazanırım ya.😂
yenerim
ciddi oynardım
Ciddi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?