Lol oyuncusuyum oyuna başlamadan önce küfür nedir bilmezdim. Lol oyuncuları beni iyi anlar. Lol vazgeçilmez ama bir o kadar da sinir bozucu bir oyun 🙊

Lol oyuncusuyum oyuna başlamadan önce küfür nedir bilmezdim. Lol oyuncuları beni iyi anlar. Lol vazgeçilmez ama bir o kadar da sinir bozucu bir oyun 🙊

Evet olabiliyor tabi ki, özellikle online oyunlarda hesap geliştirmek yani oyunda seviye atlamak önemli olduğu için bazen insanlar sinirlenebiliyor. ya da oyunlarda çok fazla stres ve gerginlik duyabiliyorlar.
Ben genelde sakin oynuyorum online oyunları çok ciddiye almıyorum çünkü herkes herkesi yenebilir yani pek sinirlenmiyorum. daha çok karşımdaki kişi hile yaparsa sinirlenirim ya da benim takımım da ki kişi oyunu bilmiyorsa sinirlenirim. bunun dışında normal tek oyunculu oyunları çok ciddiye alıyorum ve dikkatli oynuyorum.
Eğer kişi oyun oynamaktan keyif alıyorsa ve kazanma isteği varsa normal bir oyuncu gibi en sakin adamı bile en başta lol tarzı oyunlar gerçekten çileden çıkartır. Siz ne kadar iyi olursanız olun ve takıma ne kadar olumlu yaklaşırsanız yaklaşın toksik birileri oldu sürece elinizden bir şey gelmiyor ve sinirleriniz yükseliyor.
EİG için teşekkür ederim 😊
Bazen evet getirebiliyor 😄
Ben mesela düzgün bir şekilde çatıdan adam vuruyorum adam sanki Assassin's Creed oynar gibi arkama düşüp bıçak atıyor sonra da onu yakalamak için heryeri arayıp herkesi kesip biçiyorum ve eninde sonunda bana geliyor ve fıçın yapıp alıyorum 😄
4 sene oynadım ve bıraktım huzara erdim sjsjssj Allah'a küfür eden mi dersin Atatürk'e küfür eden mi dersin off neler neler,
Oda var ya bide tr serverda Türklere küfür eden var, alkollü oyuna giren var oyunun ilk 10dakkasi sigara içmeye giden sjsjsj
Thanks.
Cevap
18Cevap
Yok ya kaybetmeye hazmedemeyenler küfür eder anca. Oldukça sakin biri olarak beni etkilemiyor.
Evet maalesef getiriyor. İnsan ister istemez sinir oluyor. En sakin İnsan bile bazen bu tarz oyunlar yüzünden sinir krizi geçiriyor. O yüzden bence çok sinirli biri işe bu tarz oyunlardan kaçınmak gerek diye düşünüyorum. Şahsen ben pek online oyun oynamayı tercih etmiyorum. Aşırı sinirli biriyim sinirim anında bozulur o yüzden uzak duruyorum.
Evet maalesef getiriyor. İnsan ister istemez sinir oluyor. En sakin İnsan bile bazen bu tarz oyunlar yüzünden sinir krizi geçiriyor. O yüzden bence çok sinirli biri işe bu tarz oyunlardan kaçınmak gerek diye düşünüyorum. Şahsen ben pek online oyun oynamayı tercih etmiyorum. Aşırı sinirli biriyim sinirim anında bozulur o yüzden uzak duruyorum.
Eskiden çok küfrederdim de yaş alıp oyunda yaşlandığını hissedince nedense artık küfretmiyorum :D En azından yazı yazmayı daha sakinleştirici bir ortam kurmayı hedefliyorum. Çok kez takım arasında kan davası çıkacakken ortam yumasıdıgında nerelerden oyun döndüğünü birbirlerine nasıl kenetlendiğine şahit oldum :D oyüzden tamamıyle keyif almak için giriyorum kaybetsemdee kazansamda. trolse trol ciddiyse ciddi :D
Genelde sakin kalan birisiyim, ama dereceli ranked oyun girip afk kalanı veya abuk subuk oynamayı bilmeyeni görünce, ister istemez sinirleniyorsun.
Kulak bir şeyi ne kadar sık duyarsa o kadar aşina olur. Oyunlarda da küfreden çok kişi olduğu için zamanla o en sakin insanı bile delirtir ve küfre başlatır ¢
Pubg oynarken çok sinirlenirdim o yüzden oyunu bıraktım şimdi kızmayı bırak kanser oluyorum nerdeyse şu lolde ziggs i alıp kule altından çıkmayan insanları görsem bıçaklarım
Mobile Legends'i gerçekten çok iyi oynuyorum lakin aşırı stres yaptığı için yüklememeye and içtim. Çıldırtıyorlar insanı abi adamın beynine girip orada sövesim geliyor.
Yemin ederim bende öyle oldum. Küfür kullanmam kendimden utanırdım hala küfür etmiyorum ama oyunda çok aşina oluyorum küfürler bir süre sonra normal gelmeye başlıyor ama içimden veya hakaret yazıyorum bende tabi
Bende lol oynuyorum
lolde küfür etme potansiyelimi aştım ve artık dünyanın en ıyı kufurbazıyla yarısacak duzeyde lugatım var.
Hayır , oyun oldugunun farkında olduktan sonra problem olmaz
Galiba evet. Bir oyun yüzünden telefonu kırmıştım 😒
Küfür iyidir, rahatlatır. Yanlış yerde, yanlış kişiye söylenmediği sürece.
Bilerek feedleyenler kadar küfür ettiğim insan tipi yoktur. He birde pubg de gazın içinden hala sıkıp kill almaya çalışanlar çok tilt ediyor.
Getirir mesela ben oyun oynarken baya küfür yerim genelde shdhdbdj
bir an korktum senden :D
Küfür etmeden Dota2 oynuyorum
@bunickonsekizharfli.
Getirmezz, sakın oynayın şu oyunları.
Hayır 😃
S*xting yaparken lolden ilham alıyorum mesela
Lol mü kaldı abi artık ya
Artık küfür de edemiyoruz. Banlanıyoruz
Evet insanı kanser ederler
resimdeki gibi mi oynuyosun 🙄
Getirebilir