Güncellemeler
+1 yıl
Valorant Cs Lol oynayan tipler sadece bende oynuyorum hepsini ama sadece onları oynayan ben gamer"im moruk triplerine giren tiplerden nefret ediyorum
Daha kötüsü sadece pubg mobile oynamış kişiler var mobil oynayıp gamer"im diyen tipler kafayı yersin bak yazarken bile sinirlendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynrn onlsr hikaye gamer.. ben dota 2 ciyim mesela 10 yıldır oynuyorum gamer ım derim yani iyi de oynarım
Sen sadece dota oynadıysan dotacısın ama ne bileyim başyapıt olan hikayeli oyunları falan bitirdiysen bilmem ne ise en azından takip ettiysen gamer olursun
Dotacıyım oynen doğru gamer denilmez pek
Gamer olması için piyasadaki bütün oyunları bilip oynaması mı lazım bi kişinin ahahslsğslwğsöw
Yürü git pubg mobile oyna sen kudurmuşsun
Eğer gerçekten gamer olduğunu idda ediyorsa en azından takip etmeli pubg mobile oynamış birine elden ring ne desem o ne falan der ya :S
Online oyun oynamayı bilmeyip gamerim diyenleri ne yapıcaz
Botların arasında birinci olup hikaye atanlara ne demeli?
Oralara hiç girme zaten
Kaç oyun oynaması lazım gamer sayılması için
Belli bir sayıya gerek yok, sadece onları oynayıp gamer"im diye gezemezler gaming bir kültüre evrildi artık ve bizim ülkede sadece oyun diyince akla pubg gibi b*ktan bir oyun geliyo :D
Simdi anlamadim wmxhddmdjd ben arada oyun oynuyorum ama her gun 12 saat oynamiyoum. Ben simdi gamer sayilir miyim sayilmaz miyim? Bunun kriteri nedir? 😅
Bak mesele çok oynamak değil mesele popüler 3 5 online oyunu oynayıp gamerim diye gezmek başyapıt o kadar oyun var onları en azından takip etmek mesela gamersan bilirsin gerçek gamer RDR ile GOW karşılaştırması yapandır mesela Game of the year 2023 kim alır diye tahmin yürütendir en azından takip edendir piyasayı
Gamer degilmisim 😅
kadından gamer olmaz pick me e girl olur zaten :Ddd
Ne alaka? Deli gibi oyun tutkunu kadinlar var.
onlar pick me e girl işte tek bildiği hikayeli oyun resident evil 8 falandır
Tamam pick me e boy
hikayeli dediğim senaryosu olan hikaye ağırlıklı değil hikayesi çok düz bir şey anlatmıyor
Tamam gidip pubg mobile oynayabilirsin sende
Pubg sevmiyorum ben. Packback 2 ye sardim bu aralar 😀