Yanlış bilgi vermiş olmayım
CS:GO'da dust2 haritasnın aktif haritalardan çıkarılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yanlış bilgi vermiş olmayım
Son güncelleme ile birlikte dust2 haritası turnuvalara kapalı hale geldi. Onun yerine ise anubis haritası getirildi. Bir dust2 sevdalısı olarak beni çok derinden üzdü :) Artık dust2 de sadece derece yükselme kapalı şekilde oynanabiliyor.
Cs:go bırakalı biraz zaman oldu yani bu yaptıkları şey gerçekten saçma. Dust 2 hastası o kadar çok oyuncu vardı ki sadece o haritayı oynayan bir kitle vardı onlarda oyunu zaman içinde bırakır diyebiliriz.
arkadaşlar sadece E-Spor turnuvalarında Dust2 olmayacak Ranked olarak hala oynanabiliyor kim diyor rank kasılmıyor artık dust2 diye.
Delinin biri kuyuya taş attı herkes peşinden gidiyor ya
rank çok çok düşük veriyor
:D arkadaşımız nova 4 dü biz keleş 2 ve çift keleş karmaşık arka arkaya 2 maç winle çocuğa 2 rank atlattı.
gayet rank kasıyoruz olduğu gibi her zamanki güncelleme detaylarında rank kazandırmayacak veya ranka etkisi az olacak diye bir şey yazdığını duymadım.
yazılan tek şey aktif havuzdan kaldırılacağı, turnuvalarda kullanılmayacağı ama öyle bir şeye döndü ki bu bilgi çoğu mapin oyundan kaldırıldığını düşünüyor bir çoğu rank kasılmadığını düşünüyor mm de adam geliyor takıma diyor D2 nerf yedi :D yani bilemiyorum bak güncelleme de yazan şey bu:
Anubis is being added to Active Duty and and Dust2 is being removed. But both maps are still available in Casual, Deathmatch, and Competitive modes.
Aktif havuza anubis eklendi dust2 kaldırıldı ama iki haritada hala sıradan, ölüm maçı ev rekabetçi modlarda mevcut diyor.
Valvenin kendisi böyle bir açıklama yapmamışken ortada böyle bir bilgi kirliliğini yine Türk insanına borçluyuz.
Cevap
5Cevap
Üzüldüm sevdiğim bir haritaydı
Turnuvalarda olmayacak sadece, rank kasmaya devam ediliyor.
Üzüldüm, tek oynadığım haritaydi, neden çıkartmışlar
dust gibi efsane bir harita kaldırılır mı oyundan be
Oyunu bitirmeye çalışıyorlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?