Gamer Oyunda karşılaştığınız en tuhaf kullanıcı adı neydi? StrawberryLitter Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Oyunda karşılaştığınız en tuhaf değişik kullanıcı adı neydi? Oyunda karşılaştığınız en tuhaf kullanıcı adı neydi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bir çok vardı. 1 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok var ama hepsi küfürlü. Benim nickname her yerde adım mesela. Onu çok garipsiyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl en saçma vardı hatta anlamamıştım sonra anladım şöyleydi S2MVAR dı sonra anladım neymiş diye 1 0 Yorumla
emeych Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Küfürlü nicknameler dışında başka bir şey gelmiyor aklıma. Ne olduğunu yazardım da yazmak istemiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir çok vardı.
Çok var ama hepsi küfürlü. Benim nickname her yerde adım mesela. Onu çok garipsiyorlar
Hatırlamıyorum
en saçma vardı hatta anlamamıştım sonra anladım şöyleydi S2MVAR dı sonra anladım neymiş diye
Küfürlü nicknameler dışında başka bir şey gelmiyor aklıma. Ne olduğunu yazardım da yazmak istemiyorum.
AsgariUcretliKopek
Bacı kanıttan gördüm
Hicbilmem