Benim oyuncu adımın sonu Shot mesela vuruş başı ise fight çeviride dövüş atışı olarak geçiyor T yi sildim ben kötü gösteriyor diye

Evet anlamı var. Nick'im aslında gerçek ismim. Basit bir şifreleme ile bulunmuş. Bu konuda bilgisi olan herkes ismimi kolayca tespit edebilir. Ancak bu şifreleme ya da sayısal değer hakkında bilgisi olan çok kimse olmuyor. Diğer yandan bir kaç saniyelik zamanda yapılacak araştırma ismimi ortaya çıkarır.
Not: Burada kullandığım nick için değil oyunlarda kullandığım nick için.
Eski bir dostumdan esinlenerek, onun anısını yaşatmak adına bu nickname'i seçtim. Gamerlığımın altın çağında iken tanışmıştım onunla bir oyun aracılığıyla. Çok eğlenceli zamanlar geçirmiştik, özlüyorum o günleri.
Cevap
14Cevap
Sevdiğim filmlerde ki karakterlerle buldum
Biz gta ile başlamadık. Bizim zamanımızda atari salonunda street fighter vardı ki ilk atari oyunudur. İllaki oyun ismim olacaksa street fighter olur bu nedenle.
Genelde ünvan tarzı oluyor, çokta bir anlamı olmuyor aklıma ne gelirse...
Kend adımdan türeyen şeyler seçiyom ya da japonca b isim. d
Tonla hesabım var zaten bir süreden sonra en sevdiğim karakterlerin isimlerini vermeye başladım.
Genellikle kendi isminden türeyen bir şey koyarlar ya da çok sevdiği takım , sanatçı gibi insanların adını şekilli nick yaparak koyuyorlar ben contra kullaniyodum bi ara artık bıraktım mesela
Adım en sevdiğim oyun serisi Metroid'den geliyor
AKINCI Osmanlı tokadını yersin bak mesajı veriyor rakiplerime
La fontaineden esinlendim ve böyle bir şey çıktı ortaya çok güzel olduğunu düşündüm ve kullandım.
Elf dilinden seçerim genelde
Var tabii ki
Anlamsız bir şey koymam zaten
Benim ki hep aynı ve Allah’a emanet uydurmuştum
Benim ismim Ghost-venom
Şarkı adıydı sonra biraz değiştirdim jdjdj
Hiç güzel değil
aNNe
Nası yani seninki gibi mi ahahhahau almayayım sağol
Kendi oyununa bak sana soran olmadı
Lan bak ben senden bişi istemedim sen hayırdır bana yardım etmeye çalışıyorsun haddini bil
İsmimin kisaltmasi 🤣🤣
filofobik
Var tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?