Ben oyun oynamayan partner istemem şahsen. Oyun oynayan kişi benim için bir adım öndedir. Beraber oynayalım 🤩🤎

Ben oyun oynamayan partner istemem şahsen. Oyun oynayan kişi benim için bir adım öndedir. Beraber oynayalım 🤩🤎

Ben oynamıyorum gereksiz zaman kaybı olarak görüyorum. Arada sırada arkadaşlar çağırırsa onları kırmamak için Pes atarım. Ama ben çağırmam kimseyi gel pes oynayalım diye. Hatır gönül işine oynuyorum yani. Bu yüzden Eşimin de sürekli oyun oynayan bir tip olmasını istemem şahsen.
Benimle oyun oynayabilen kadın diğer kadınlardan 3-0 öndedir. Belli başlı mevzular var tabi. 10-0 önde olmalı en az.
Ben de oyun oynamayı severim. Eşimle beraber oynayabiliriz hem daha eğlenceli olur hem de birlikte de zaman geçirmiş oluruz. Tabi ayarında olması gerekiyor
Benn bayılırım oyun oynayan erkeğe. Umarım öyle biri olurda bütün gün beraber oyun oynarız 😂😂 hatta oyun odası falan yapma gibi bir hayalim de var 😅
Biz de eşimle oyun odası yaptık çok güzel oldu ben de çok seviyorum
Cevap
52Cevap
Karşı çıkmazdım
Eşim oyun oynayabilir bende oynuyorum ancak karşı cinsle samimiyet kuramaz.
Hayır asla çıkmam ama dozunda bir Gamer eş isterim benim gibi yani oyuna bilgisayara çok takılmayacak birisi 😄
Ben de çok oyun oynadığım için isterdim ya, karşı çıkmam :D
Aksine oynamasını isterim ama benimle oynasa daha hoş olur.
İki kişilik oyunlar oynarsınız it takes two, a way out tarzı olabilir mesela
Eşimle beraber League of legends oynayamayacaksam, beraber yüzlerce anime izleyemeyeceksem niye evleniyorum ben ayrı gayrı olmazz beraber olmalı her şey🤣
Bizim ikimiz de xboxı var genelde ikimiz oynarız hep. Çok seviyorum oylamasını bırakmayı da düşünmüyorum. Ama kız olarak hiç Türk kızlarını rastlamıyor hep yabancılar oluyor. Bence herkes oynamalı yabancı dilini, düşünme reflesklerini baya iyi geliştiriyor.
Oyun pek sevmem ama olabilir beraber oynayabilecegimiz oyunlar buluruz ayriyetten oyundan daha cok daha yararli güzel seylerle ugrasanlari severim isterim
Eşim oynayabilir tabiki ama online oyunlarda özellikle hemcinslerime güvenmiyorum. O yüzden eşim oynayacaksa birlikte oynamayı teklif ederim yoksa tek başına giremez, kıskanırım.😤
Birlikte oynardık , çoğunlukla izlerdim tabi pek katılmamı istemezdi bence 😀ben de çok severim oyunları
Bana da öğretsin birlikte oynayalım istiyorum
ben pek oyun oynmam.. vede evlilikte sorumluluk olur yani çocuk olayı dahil olunca mantıklı değil
Malphiteye destek lazım şöyle uzaktan vuran ödskdşekf. Lazım oluyor ya her oyunda. Şahsen ben evlensemde oyun oynarım gibi görüyorum kendimi 🙄
Abartmamak ve ailesini evini eşini ihmal etmemek şartı ile karşı çıkmam tabiki.
Merhaba, aklınıza gelebilecek her türlü oynamaktayım eşim bunu sorun eden biri olamaz eşim olmaz :D
Benim oyununa engel olacak eş olamaz o gün boşanırim
Oyununa karşı gelmem ama beraber daha güzel şeyler yapabiliriz
Birlikte oynaylım dersen çok sevinir
Genel olarak istemem ama ısrarcıysa ben de onla beraber oynarım.
ben severim oynamayı, evli olsaydım eşimin de oynaması hoşuma giderdi.
Evlenmeyi istemiyorum ama evlensem karşılıklı fifa atmayı isterdim
Birlikte olmak daha eğlence onun için mümkünse oyun oynasın :D
Ben oynamıyorum çok saçma. Eşim oynayabilir. Ama benle sohbete oyunu tercih ederse sıkıntı
Çıkmam ben yokken oynaya bilir ama evlenme ihtimalim 0 ya
İsterse oynayabilir tabii ki. Buna niye karşı çıkayım kii
4 1 ev. Spor, oyun, çocuk ve yatak odası tüm plan hazır. Tabikide isterim
ben ona ne oyunlar oynarım sandalyeyi unutur
Bir hobisine karşı çıkmam.
Beraber oynarız.
Oyun oynaması sorun değil kendini ona kaptırıp hayattan kopması beni rahatsız eder.
Oyun da bir bagimlilik secidi. Oynamasini istemem.
Eş deyimi saçma olur. Eş aşamasına geçemez. Uyuşturucuyla eşdeğer görüyorum oyun bağımlılığını
Gelecekte ki eşim benim oyun oynamama karışmasın. Kesin karışır ama
Karşı çıkmam oyun oynayabilir bende oynuyorum severim oynamıyorsa da saygı duyarım
Karşı çıkmam eğer abartılı olmadığı sürece. Gamer biriyle de evlilik düşünmem
İkimizde aşırıya kaçmadan oynayabiliriz bence güzel olur
oynanabilir elbette ondan zevk alıyorsa.. belli süre ve zamanda ailesini ihmal etmeyevek derecede
Arkamdan oyun çevirmesin de buna bir şey demem hatta beraber oynarız 😂
Oynamayi seviyor tabikide karismam oynasin seviyorsa istiyorsa ayrica onu oyun oynarken izlemeyi cok seviyorum bende o ara biseyler izliyorum
gelsin beraber oynayalım :D
Ben yazılımcıyım eşimin de kendi sektöründen olmasını istiyorum ki beraber çalışabilelim. Beraber oyun oynayalım zevklerimiz konusacaklarimiz çok olsun...
İlerideki eşimle sadece bir oda full bilgisayar oyun odası olsun istiyorum. Yayınlar açalım istiyorum.
Sevmiyorum pc ya da telefon oyunlarını.
aşırıya kaçarsa istemem :)
Hayır tabiki, birlikte oynamak isterim
Telefonda neler oynarsın ki
Bana da ogretirse olur
Oyun bağımlısı birini istemezdim
çıkmam masanın altına geçer görevimi yaparım
Abartmasın , dc'de sadece benimle konuşsun
ben oyun oynamasını sorun etmezdim.
Oynasın ama bağımlı olmasın, abartmasin
Benle minecraft oynıycak biri lazım
Eşimle Valorant LoL falan oynardım iyi olurdu
Kuzenim darlıyor ya kdkdk istemediğim halde
Oynasın elbette ama oyun bağımlısı olmaz umarım 😄
ne bilim istemezdim sanırım
Evlenmeyeceğim için sorun yok 🙂
Yoo beraber oynarım
Benimle birlikte oynayabilir
Çıkarım oyun yaşını geçtiğşmizi düşünüyorum
Oyunun yaşımı olur yahu ne alaka zevk veriyor sonhçtw ozaman zevk aldıgımız herşeyi bırakalım
Benle oynayabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?